how to transfer an action(ex:key press) from an Activity to other Activities

by Anh Khoa Nguyen Pham » Fri, 13 Mar 2009 10:38:11 GMT


Sponsored Links
 Thanks for your replies,

Actually, my application will run when incoming call is detected. Because i
do not know how to integrate my application into original dialer so i must
implement my application as a separate application. So when users press
Green Key, i want my application to exit and transfer this EVENT to original
dialer. Do you have any idea to solve my problem?

On Fri, Mar 13, 2009 at 2:12 AM, Streets Of Boston





--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



how to transfer an action(ex:key press) from an Activity to other Activities

by Anh Khoa Nguyen Pham » Fri, 13 Mar 2009 11:06:28 GMT


 Did you try using PHONEPLUS_CALLBACK application ( I sent this question on
another topic)? I want to do something like this application. Please
download and install this application, then you will see my problem clearly.
I see that a lot of persons on forum asked about this question but up to
now, i do not see any satisfy answer.
Hope to receive more advices from all,

Thanks,
NPAK

On Fri, Mar 13, 2009 at 9:55 AM, Streets Of Boston







--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~


Sponsored Links


Other Threads

1. Beli Nexus, dapet ratjoen iPhone4

Alkisah,
Sabtu, 20 Nov 2010, saya (bersama istri) janjian ketemu dengan
Bos Yopie untuk mengambil Nexus One.
Sebelumnya, saya memang deal dengan beliau untuk membeli
Nexus One yang beberapa hari sebelumnya di posting.
Akhirnya, bertemulah kita di Kelapa Gading, setelah memegang
dan merasakan sendiri...Nexusnya memang perfect.
Masih kinyis-kinyis.. :)
Cuman yang unik, setelah ngobrol agak lama, beliau mengeluarkan iPhone4-nya
dan beberapa kali mendemonstrasikan beberapa hal (ttg aplikasi) yang
sepertinya
belum bisa atau belum ada di Android.

Dalam hati membatin,
Wah bos satu ini kalau meratjoen orang memang bener-bener deh..
bener bener ngga bener ha ha..

Untung ngga pindah kelain hati...

Saran saya sih, kalau beli sama dia jangan ketemu langsung, mending minta
kirim aja
ha ha...


Salam,

Agung

-- 
===============
"

2. Help, gak mau connect

Justin..coba uninstall Motorola driver dan programnya...reboot pc trs
install ulang Motorola driver dan programnya (bawaan CD)..

backflip boot ke boot loader mode, colok ke PC.. harus nya ke detek new
hardware..kemudia driver terinstall otomatis..



-- 
===============
"

3. Help Needed on Android Widget

4. android for OCR library?

5. is it faster to load a layout in java or xml

6. Listview similar to call logs of 'contacts' app

7. How to edit Calendar in Android