internet not working with emulator?

by Hitendrasinh Gohil » Fri, 20 May 2011 12:41:20 GMT


Sponsored Links
 hi,

I am just trying to run browser from emultor but failed.each time i am
getting unknownhostexception:host could not be resolved.

I have googled for this and tried the below but not succed.

i)create a new virtual device(I have created avd number of times)

ii)i am using windows7 and i have turnedoff the firewall,but not
working.


so how can i trace what is the problem ?

-- 



Other Threads

1. adb error -- device not found

Hi,

I am trying to connect my android mobile in debian.

when I am running
dmesg command it giving below output

scsi 3:0:0:0: Direct-Access     Samsung  SAMSUNG Android  Mass PQ: 0 ANSI: 2
scsi 3:0:0:1: Direct-Access     Samsung  SAMSUNG Android  Mass PQ: 0 ANSI: 2


But when I am tring with

r...@boss[tools]#./adb devices
List of devices attached


It is not showing the device.
I want to install application in android phone

I have tried with "adb kill-server" and "adb  start-server"
But it is not working

Please reply as soon as possible

Thanks in advance

Mohan Singh

--

2. Default number keyboard

Hi All,

 I have a small problem. When i focus on EditText a keyboard comes. By
default its Alphabets. If you want numbers then click on nuber button.
But what i want is default number keyboard should appear and when you
want alphabets press on alphabets button. How can i achive this

--

3. The application Settings(process com.android.settintgs) has stopped unexpectedly.while running bluetooth chat given sample appln

4. Updating device time

5. expanding space for apps in sd card

6. Select/Highlight/Focus on Text in a WebView

7. Android Market Problems...