I connect Acer iconia a500 with ddms

by Chi Kit Leung » Fri, 20 May 2011 15:57:25 GMT


Sponsored Links
 Hi all,
I bought Acer. Iconia A500 last week.  I cannot get it work with dens. Do I
need to get a driver ?

-- 



Re: I connect Acer iconia a500 with ddms

by Zsolt Vasvari » Fri, 20 May 2011 16:28:34 GMT


 I am sure.  Even the Xoom is not suported by the Google USB driver as
I've learned today.




-- 


Sponsored Links


Other Threads

1. Froyo on iPhon

Pagi ini saya rada shock baca twit temen saya. Dia baru aja install
Froyo di iPhone, dan sukses!! Rada ngiri mengingat saya pake
Milestone, yang udah jelas2 Android based, malah blom bisa menikmati
Froyo. Karena penasaran saya coba googling dan ternyata bener, Froyo
bisa diport ke iPhone!! *bakar rumah tetangga*

Gimana nih suhu disini, udah ada yang pernah liat atau nyoba Froyo ala
iPhone? Share dong.

Ext. link:
http://androidcommunity.com/install-android-2-2-froyo-on-iphone-3g-20100607/
http://www.gadgetsdna.com/how-to-install-android-2-2-froyo-on-iphone-3g/3501/

-- 
"Indonesian Android Community [id-android]" 

2. Remove default app di spica

ada yang udah pernah ngeremove default app untuk messaging gak ya?
kira2 aman diremove gak?
soalnya udah pake handcent sms dan kalo sms dateng suka dobel2 warningnya

-- 
"Indonesian Android Community [id-android]" 

3. How to get scroll position in a GridView? getScrollY always return 0

4. Compiling Android Source Code

5. New US Law Allows Users to Legally Break Electronic Locks in Cell Phones and Switch Carriers

6. Wrapping content of a TableRow

7. Jerky Scrolling when using SimpleCursorAdapter with ListView