ListView with TextFilter

by vincent.gann...@gmail.com » Fri, 06 Mar 2009 22:00:30 GMT


Sponsored Links
 Hi all,

I have a ListView with the text filter enabled plus an
OnItemClickListener. I don't understand how to find out which item
from my initial list was clicked because in void onItemClick
(AdapterView <?> parent, View v, int position, long id) position gives
the current position of the clicked item (after filtering) which is
NOT the initial position of this item in the list.

Any way to do it? I would be disapointed if we should do the filtering
ourselves in the same time in the corresponding ListAdapter...

Thanks.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



ListView with TextFilter

by Romain Guy » Sat, 07 Mar 2009 00:44:33 GMT


 Filtering happens in the adapter at the same time. All you have to do
is use the position parameter to ask the adapter for the item at that
position.

On Fri, Mar 6, 2009 at 6:00 AM, vincent.gann...@gmail.com





-- 
Romain Guy
Android framework engineer
romain...@android.com

Note: please don't send private questions to me, as I don't have time
to provide private support.  All such questions should be posted on
public forums, where I and others can see and answer them

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~


Sponsored Links


ListView with TextFilter

by vincent.gann...@gmail.com » Sat, 07 Mar 2009 00:54:32 GMT


 It works! Great! Thanks Romain :-)
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



Other Threads

1. dynamic receiver enable/disable?

I have an AppWidget that has multiple AppWidgetProviders defined in
Manifest.xml corresponding to different sized widgets.

How can I disable/enable these providers in code, so that the user can
choose what sizes are displayed to them in the widget picker menu?

I've tried creating a ComponentName using the package name and class
name and then using setComponentEnabledSetting, but this didn't seem
to work.

Any thoughts or ideas?

2. HERO HAMPIR BRICKED!!!

halo para androiders!!

saya pernah upgrade HERO ROM buatan LOX yang versi 1.4..
dan waktu itu saya melakukan nadroid backup..
terus karena gak suka saya restore pake nandroid juga..
dan kembali ke ROM semula..

nah, kemarin saya upgrade hero saya lagi pakai ROM buatan LOX yang
versi 1.4 lagi..
tapi kali ini gak pakai nandroid backup, karena yg kemarin kemarin kn
udah saya backup..
rencana sih mau update sampe yang terbaru 1,8..
tapi karena SD card gak bisa di unmount, saya nandroid restore lagi..
ketika "DONE" saya reboot,
waktu reboot, tiba2 layar jadi FREEZE yang waktu tulisan HERO muncul..
saya tunggu 30 mnit gak ada tanda kehidupan juga..
saya mau nangis rasanya.. hehe..

aq cabut aja baterainya,
terus saya masukkin lagi..
ternyata bisa!
ALHAMDULILLAH..


saya mau tanya, kenapa ya waktu saya reboot, tiba2 layar jadi freeze
di tulisan HERO itu??
setau saya HAPE yg BRICK itu yang salah upgrade SPL.. (sok tau
mode:on)  : )

ada yang mau sharing??

3. How to make any service running automatically when the phone is turned on.

4. Jual Iseng N1

5. (another) review of N1

6. n1 custom rom anyone?

7. Soner X10