Application not showing in android market

by Amit Mangal » Sat, 11 Dec 2010 14:36:26 GMT


Sponsored Links
 Hi Everyone,
I have uploaded one application in android market but it is not showing
there.when i search in google my aplication displays
 http://droidmill.com/follower-120313.html 

 http://www.androidpit.com/en/android/market/apps/app/com.follower/Follower 

I want to know what is androidpit and how can i display my application in
android market.
I have taken android market account in 25 USD.


Thank you

-- 



Re: Application not showing in android market

by Julie Andrews » Sat, 11 Dec 2010 17:59:25 GMT


Re: Application not showing in android market

by Mikhail Zemlyanukha » Tue, 14 Dec 2010 04:54:49 GMT


 Probably your is present in Android Market, but filtered for some
devices, like you're testing on. I had something like that - my app
was filtered out for devices with small screen (HTC A3333).

Check this:
 http://developer.android.com/guide/appendix/market-filters.html 

After I changed manifest to
  <uses-sdk android:minSdkVersion="3" android:targetSdkVersion="4" />
it started working

Mike

On Sat, Dec 11, 2010 at 9:36 AM, Amit Mangal



-- 



Other Threads

1. Waiting for data connection

Hi all!

I port Android on an arm plateform and i have still one problem.
When i want to download a file from internet i get always the message:

"waiting for data connection"

and the file is not download.

The connection is ok because i can surf. Did someone have any idea ??




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
unsubscribe: android-porting+unsubscr...@googlegroups.com
website: 

2. delay in AudioRecord?

Hello,

I'm writing an app to do a "live" FFT on the audio read in by the
device's microphone.

After struggling with some JNI issues I finally have my FFT working
pretty quickly, but now I'm having an issue with AudioRecord.  The FFT
computes in about 300 ms (depending on the number of samples) and is
in its own thread, allowing the canvas to draw the output (I have it
draw the resulting spectrum).

Everything is working more-or-less as desired, but there is a 2-3
second delay between when I play a tone and when the FFT will "read"
it.  Even on a transform with very few samples which only takes 5ms,
this delay is present, so I must assume it has to do with AudioRecord.

Has anyone else experienced such a delay?  The following is the code
for intializing and reading from the AudioRecord instance:

        private static final int AUDIO_SAMPLE_FREQ = 8000;
        private static final int TRANSFORM_SAMPLES = 1024;
        private static final int LOW_FREQ = 75;
        private static final int HIGH_FREQ = 360;
        private short[] signal;

        AudioRecord recorder = null;
        int buffsize = AudioRecord.getMinBufferSize(8000,
AudioFormat.CHANNEL_CONFIGURATION_MONO,
AudioFormat.ENCODING_PCM_16BIT);
        try {
                recorder = new AudioRecord(MediaRecorder.AudioSource.MIC,
AUDIO_SAMPLE_FREQ, AudioFormat.CHANNEL_CONFIGURATION_MONO,
AudioFormat.ENCODING_PCM_16BIT, buffsize);
        } catch (IllegalArgumentException e) {
                e.printStackTrace();
        }
        ...
        mic.startRecording();
        ...
        mic.read(signal, 0, TRANSFORM_SAMPLES);

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~

3. Unable to open connection to supplicant on "wlan0": No such file or directory

4. Strange TabHost NullPointerException

5. Getting Cursor Out Of Bounds Exception

6. Proxy Setting for default APN

7. Button setShadowLayer