Any way to add team members so they can see Android Market data?

by darrinps » Fri, 20 May 2011 05:32:43 GMT


Sponsored Links
 Let's say that you have a team that develops Android applications and
you want each team member to be able to see the crash reports on the
Android Developer Console.

Is there any way to do that?

I am told that such a thing exists for IPhone and in fact you can even
set up roles with different levels of authority. I'd just be happy if
there is a way to specify a group of people who has access to a
companies view into the Developer Console!

Thanks.

-- 



Re: Any way to add team members so they can see Android Market data?

by Nathan » Fri, 20 May 2011 06:14:01 GMT


 That would be great.

-- 


Sponsored Links


Re: Any way to add team members so they can see Android Market data?

by TreKing » Fri, 20 May 2011 06:15:42 GMT


 



Pfft, no one works like that - we're all indies!



Besides giving everyone access to the publishing account? Nope.

I am told that such a thing exists for IPhone and in fact you can even set

What!? That's crazy! It's like the iPhone market people put thought into how
their developers would use their product!



I think you're going to be a sad panda for a long long time. Maybe next
Google I/O.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
TreKing < http://sites.google.com/site/rezmobileapps/treking> ; - Chicago
transit tracking app for Android-powered devices

-- 



Other Threads

1. [WTI] Motorola Xoom Overclock to 1.5Ghz, hasil nya ?

Halo, pagi2 iseng buka twitter dari endgadget nih ada berita Xoom di overclock 
ke 1.5Ghz menghasilkan quadrant test 3100 sadissss... Ga kebayang deh mantab 
nya gimana, dipadu sama paket internet Smart yang Platinum wuussshhhh ngebut 
nya harus sampe pake helm Arai hahaha...

Jadi kalo lagi di starbucks ga perlu repot bawa laptop dan kalo mau download 
file yang lumayan gede juga saya percaya urusan download2 dan browsing bisa 
diserahkan sepenuh nya pada si Xoom...

Yuk ah mulai biasain diri makan nasi uduk sama bawang dan kue pisang untuk 
nabung Xoom (SA Style) wakakakaka kaaabooerrrr...

Check this out :
http://engt.co/e4Pn0O



Salam,


Ary Malik

-- 
===============

2. help suhu, suhi n teman android

Assalamualaikum
Minta bantuannya begini kronologisnya
Temen saya beli hh incredible second sudah terinjec.rencananya mw ilangin
account yang mpunya nya dlu, kta yang mpunya caranya pake favtory reset.tmen
saya tanya ama saya dan saya iya kan.akhirnya difactory reset.sekarang hhnya
g bisa bwt telp n conect internet
Berhubung mw tanggung jawab.apa injectnya lepas ya? Apa masih bisa disetting
di qpst mohon bantuan suhu n suhi disni

-- 
===============

3. Mohon Maaf ...

4. Galaxy TAB - GPS gak bisa lock (SOLVE)

5. Menyambut oscar today

6. paging pengguna htc incredible

7. Oot: berbagi pengalam soal lpg