Gimana sih cara upgrade android OS di handset kita ?

by Denis Sianto » Thu, 29 Jul 2010 18:29:03 GMT


Sponsored Links
 Hi,

Mau tanya, karena saya baru banget pindah ke android...

Gimana sih cara upgrade android OS di handset kita ?
Apakah upgrade OS resmi seperti hal nya blackberry atau harus meng-
upgrade tanpa jalur yang resmi (alias ROM buatan sendiri) ?

Apakah setiap device beda merek beda tipe beda file untuk upgrade
nya ?

Apa sih yang dimaksud dengan Cyanogen itu atau Ultimate Droid? Apa
beda cyanogen dengan android yang standard dapat waktu beli dari toko?


Mohon infonya... :)

-- 
"



Gimana sih cara upgrade android OS di handset kita ?

by Denis Sianto » Thu, 29 Jul 2010 18:44:41 GMT


 oh btw... device saya Htc desire...

-- 
"


Sponsored Links


Gimana sih cara upgrade android OS di handset kita ?

by Denis Sianto » Thu, 29 Jul 2010 19:47:25 GMT


 trims buat infonya alex... :)

btw, ada pertanyaan nih...

kalo memang upgrade yg resmi sudah keluar, mengapa kita mesti pake
'custom rom' lagi?
apakah masih ada keunggulan tertentu memakai custom rom (kalau upgrade
yg resmi sudah keluar) ?

-- 
"



Gimana sih cara upgrade android OS di handset kita ?

by Denis Sianto » Thu, 29 Jul 2010 20:06:32 GMT


 sering...

ooh begitu ya..
kalau saya ga mau custom rom.. mau yg original upgrade android 2.2
untuk htc desire saat ini sudah ada blum ya?
kalau sudah ada? carinya dimana yah ?

trims banyak buat infonya :)

-- 
"



Other Threads

1. Override and enhance some features of android phone - especially making and receiving calls. Is it possible?

Hi All!

  I wondering on having full control of handling calls.

  I need ability to record conversations and mannualy (I mean from
programm) filter incoming calls based on predefined polices. Of cource
policies will be configured by user.

  Is it possible at all?
  Can anyone help me with links to helpful resources?
  Can be this implemented in java or native programming required?

  Any help is appriciated, I'm new in android developing. So I thought
you can help to save my time if you already now an answere on my
questions.

-- 

2. Getting the logs time of the device

Dear All,

Could you pls anyone can answer the following question.

1. How to get the logs of talk time and stand-by time(battery) of the
mobile device


Regards,
Albin B

-- 

3. Getting Location and Orientation Values Continuously

4. Fullscreen input method

5. Disabling back button when the alert dialog box is on the screen

6. AccountManager.getAuthTokenByFeatures() with null authTokenType

7. Android - applications and data on memory cards