Wipe di android

by Herry Kosasi » Fri, 27 Nov 2009 22:39:33 GMT


Sponsored Links
 Rekans,
Di android bisa gak sih kita full wipe kaya kalo di bb kita ngewipe pake 
jl.cmdr hingga keluar error 507  reload software?

Mau nge wipe nih, tadi abis ngeflash pake rom drizzy, ga demen udah di balikin 
lagi ke modaco, tapi ada apps dari drizzy masih ketinggalan deh, soalnya 
sekarang malah ada apps yang bisa support bahasa mandarin gitu.

Thanks



Sent from my HTC
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
=========================
Google Groups "

=========================
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---



Wipe di android

by Subanindiyo Ardi » Fri, 27 Nov 2009 22:42:21 GMT


 Tadi sudah wipe ext partitionnya juga belum mas ?




Rekans,
Di android bisa gak sih kita full wipe kaya kalo di bb kita ngewipe pake
jl.cmdr hingga keluar error 507  reload software?

Mau nge wipe nih, tadi abis ngeflash pake rom drizzy, ga demen udah di
balikin lagi ke modaco, tapi ada apps dari drizzy masih ketinggalan deh,
soalnya sekarang malah ada apps yang bisa support bahasa mandarin gitu.

Thanks



Sent from my HTC

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
=========================
Google Groups "

=========================
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


Sponsored Links


Other Threads

1. Creation of a Developer Wanted / Artist Wanted / Services Offered page?

On the Microsoft XNA forums there is a services wanted/offered
recruitment section which is meant to help developers find artists /
sound designers and vice versa.  I can't seem to find something like
this for Android. Does anyone know of a forum that has something like
this?  Other than just posting another Developer wanted topic on this
group?

-- 

2. onConfigurationChanged whielk splash scrren i shown

I solved.. ;)
I forgot to set the android:configChanges="orientation"
in the AndroidManifest.xml.

Never the less, thanks for reading!

Best regarts
Matthias

2010/4/14 Matthias <matthias....@googlemail.com>



-- 
Matthias Hog

Mobil: 0174.6619792
Email: matthias....@gmail.com
Skype: matthias.hog

-- 

3. Scrolling the text

4. Scroll text in button which is in tabview

5. onConfigurationChanged whielk splash scrren i shown

6. MediaController disappearing with warning and show(0)

7. Making money through advertising in an Android Application