Wipe di android

by Herry Kosasi » Fri, 27 Nov 2009 22:39:33 GMT


Sponsored Links
 Rekans,
Di android bisa gak sih kita full wipe kaya kalo di bb kita ngewipe pake 
jl.cmdr hingga keluar error 507  reload software?

Mau nge wipe nih, tadi abis ngeflash pake rom drizzy, ga demen udah di balikin 
lagi ke modaco, tapi ada apps dari drizzy masih ketinggalan deh, soalnya 
sekarang malah ada apps yang bisa support bahasa mandarin gitu.

Thanks



Sent from my HTC
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
=========================
Google Groups "

=========================
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---



Wipe di android

by Subanindiyo Ardi » Fri, 27 Nov 2009 22:42:21 GMT


 Tadi sudah wipe ext partitionnya juga belum mas ?




Rekans,
Di android bisa gak sih kita full wipe kaya kalo di bb kita ngewipe pake
jl.cmdr hingga keluar error 507  reload software?

Mau nge wipe nih, tadi abis ngeflash pake rom drizzy, ga demen udah di
balikin lagi ke modaco, tapi ada apps dari drizzy masih ketinggalan deh,
soalnya sekarang malah ada apps yang bisa support bahasa mandarin gitu.

Thanks



Sent from my HTC

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
=========================
Google Groups "

=========================
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


Sponsored Links


Other Threads

1. Fun Time...

Hi,

Want Funny Jokes, Funny Pics, Funny Vidos ???

Visit

www.reallyfunny.co.cc

and following links of your desire...
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
unsubscribe: android-porting+unsubscr...@googlegroups.com
website: 

2. Problem compiling Master and/or Cupcake, before and after the merge, targeting HTC Dream

It's not as clean as I'd like it to be, but at the moment the only
option I know is to delete the opencore directory and to patch change
9300 in your client.

Contributions on a better way to build without OpenCORE are very welcome.

JBQ

On Fri, Mar 20, 2009 at 9:57 PM, abqm...@googlemail.com













-- 
Jean-Baptiste M. "JBQ" Queru
Android Engineer, Google.

Questions sent directly to me that have no reason for being private
will likely get ignored or forwarded to a public forum with no further
warning.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
unsubscribe: android-porting+unsubscr...@googlegroups.com
website: 

3. apk ported on 2430 but application is not fitting in the screen.

4. GFindster app released

5. What's the correct way to switch off the emulator?

6. Question about layout child widget in a compound widget

7. What are people's thoughts on flood of themes on market?