Emulate binary port SMS?

by Robert Barlow » Fri, 14 Nov 2008 11:34:05 GMT


Sponsored Links
 Hello,

Is there a way to emulate binary port SMS with DDMS or anything else?

Thanks,
Rob

----- Original Message ----- 
From: "hackbod" <[EMAIL PROTECTED]>
To: "Android Developers" <android-developers@googlegroups.com>
Sent: Friday, November 14, 2008 12:39 AM
Subject: [android-developers] Re: G1- No animated transitions between 
activies



The emulator and device are exactly the same in this regard.  By
default the activity transitions are not turned on; you must have run
something (like Dev Tools) on the emulator that give you the option to
turn them on.  The reason they aren't on by default is that there were
still a few issues with them in 1.0.





--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



Other Threads

1. Bluetooth Chat Sample code combined with SMS receiving

Hey guys,

I'm working on integrating my Android phone with this external piece
of hardware. I have all the direct communication between the two
completed. However I would like to add functionality for the phone to
send a Bluetooth Message with the SMS when an SMS is received.

The way I'm implementing SMS receiving is by having a class
(SmsReceiver) that extends BroadcastReceiver, and having the following
in my Manifest:

<receiver android:name=".SmsReceiver">
            <intent-filter>
                <action
android:name="android.provider.Telephony.SMS_RECEIVED" />
            </intent-filter>
</receiver>

My question is how exactly would I make it so that when I receive a
SMS (i'm guessing in the onReceive of my SmsReceiver) I would also
send the message to the external piece of hardware through Bluetooth.
Any ideas?

-- 

2. Overclock and Batery Saves Tool for Motorola Defy

Mau share aplikasi yang sangat berguna buat defy nih,
Namanya SetVsel, berfungsi untuk mengatur kecepatan prosesor si neng
defy ini. Sehingga pada saat diperlukan, kecepatannya bisa sampe 1000
atau 1200 (Desire sama NExus One makin lewat aja nih,  dan pastinya
tergantung keberanian Anda, hehehe), namun di sisi lain, Pada saat
screen off atau atau ga ngapa ngapain, kecepatannya bisa diturunkan.
Ok, langsung saja, disini yang diatur ada 3, yaitu speed prosesor,
Voltage Prosesor (yang berarti semakin kecil voltage nya, semakin awet
deh batrenya) dan yang ketiga adalah, kapan setingan tersebut aktif.
ini tampilannya :
http://cdn-u.kaskus.us/33/xvslf3li.jpg

Disitu ada Vsel 1, yaitu pada saat kondisi screen off, kemudian Vsel
2, yaitu pada saat kondisi screen on, tapi kerja procie belum nyampe
threshold, dan yang Vsel 3 itu adalah pada saat prosesor nya kerja
lebih dari threshold. nah untuk menentukan perubahan dari vsel 2 ke
vsel 3, itu ada slider thresholdnya.

Untuk downloadnya, biar keren, pake barcode reader yaa
http://cdn-u.kaskus.us/33/q8kbzhjv.png

Selanjutnya silakan dicoba coba yaaa.
Yang harus diperhatikan:
Hukum dasar dari overclock, Ketika menaikkan clock atau kecepatan,
biasanya tegangannya juga harus dinaikkan agar bisa stabil. dan
biasanya neng defy akan restart kalo ga stabil, jadi download juga
stability test nya, tapiiiii......
menaikkan tegangan akan menimbulkan panas yang berlebih.....
Jadi, keep wise ya pake toolnya...

Perbandingan Benchmarknya gan, sebelum dan sesudah OC
Default 800 MHz

http://cdn-u.kaskus.us/34/e3uidwmu.png

OC to 1000MHz

http://cdn-u.kaskus.us/34/mlf9ek6q.png

OC to 1200MHZ (50%)

http://cdn-u.kaskus.us/34/oft9nfsg.png

SELAMAT MENCOBA

-- 
===============

3. Benckmark Tools Android

4. Android Dual-Core SuperPhone Fight! Motorola Atrix 4G vs Samsung Galaxy S II vs LG Optimus 3D

5. More DropDown Menu Image

6. Rom buat hero

7. Having trouble programmatically checking an item in a ListView