YM gak bisa login ?

by yudi hariyanto » Sat, 27 Feb 2010 14:51:08 GMT


Sponsored Links
 minta saran dengan suhu2 android disini

saya pake Ebuddy untuk chat, baru hari ini saya gak bisa log in di yahoo
mesengger namun di facebook dan gtalk berhasil
notifikasinya tidak bisa log in adalah too many failed log in attempts

mohon petunjuk langkah2 apa yang bisa dilakukan, atas responnya diucapkan
terimaksih

-- 
Send from robot ijo penyihir

-- 
"



YM gak bisa login ?

by Jonitan17 » Sat, 27 Feb 2010 14:59:16 GMT


 Sama kayak aku kemarin, bro ada coba setting email pop untuk yahoo.com yah?
Karena untuk masuk ke yahoo perlu login dan berhubung email bro bukan yahoo
plus makanya ditolak sama server yahoo.
Solusinya coba bro buka dari web email bro dan di account coba di edit dan
di save lg untuk passwordnya. work for me, sori jika bahasanya agak
berantakan.

Jonitan17 , HTC MAGIC





minta saran dengan suhu2 android disini

saya pake Ebuddy untuk chat, baru hari ini saya gak bisa log in di yahoo
mesengger namun di facebook dan gtalk berhasil
notifikasinya tidak bisa log in adalah too many failed log in attempts

mohon petunjuk langkah2 apa yang bisa dilakukan, atas responnya diucapkan
terimaksih

-- 
Send from robot ijo penyihir

-- 
"

-- 
"


Sponsored Links


YM gak bisa login ?

by yudi hariyanto » Sat, 27 Feb 2010 15:21:59 GMT


 oke bro dah bisa lagilog in-nya

tks atas bantuannya

Pada 27 Februari 2010 13:59, Jonitan17 <jonita...@gmail.com> menulis:





-- 
Send from robot ijo penyihir

-- 
"



Other Threads

1. c development + virtual machine = allowed?

Hi,

I'm the lead developer of TotalCross, a virtual machine that's just
like the one used in Android, and targetted for small devices.
Currently, using TotalCross, you write programs completely cross-
platform among Palm OS 5, BlackBerry, iPhone, Windows 32, Windows CE
(2,3,4,5,6) and Java-enabled platforms.

We plan to port TotalCross to Android, but i'm concerned about the
legal way. I'm aware that there may be hack C APIs for Android, but
will these APIs allow the users to sell their applications in a legal
fashion?

Btw, what is legal and what's not legal in Android? I could easily
port our VM to Android if there were a standard C api on it. However,
all i see is Java APIs. I could also port TotalCross to run over the
Java API, but i'm concerned about speed. I believe our VM is faster
than the one in Android (actually, it is a couple times faster than
the BlackBerry VM).

Any comment is appreciated.

Best Regards,

         Guilherme Campos Hazan (guich)
         TotalCross Lead Developer
         www.superwaba.com.br

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~

2. Content provider in platform library

Hello Android,

I had a look into the sample PlatformLibrary code, its make file and
Readme.txt.
The library implements few methods which do a specific work.

I want to add a platform library of my own which is supposed to
implement one content provider, one service and a broadcast receiver.
Is it possible to do this in cupcake? How can I inform Android
platform that it should start my provider and service on device bootup
and broadcast receiver is registered with the platform.

Readme.txt says the JAR is not associated with any AndroidManifest.xml
file. But, provider, service and broadcast receiver are supposed to be
specified in AndroidManifest.xml of the application if they are built
into application code.

BR,
Shaddu
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
unsubscribe: android-porting+unsubscr...@googlegroups.com
website: 

3. Bundle.containsKey

4. Better way to protect apps?

5. Asus EEEpc 701 - Porting Status

6. Transparent Canvas?

7. Looking for an expert Android developer