YM gak bisa login ?

by yudi hariyanto » Sat, 27 Feb 2010 14:51:08 GMT


Sponsored Links
 minta saran dengan suhu2 android disini

saya pake Ebuddy untuk chat, baru hari ini saya gak bisa log in di yahoo
mesengger namun di facebook dan gtalk berhasil
notifikasinya tidak bisa log in adalah too many failed log in attempts

mohon petunjuk langkah2 apa yang bisa dilakukan, atas responnya diucapkan
terimaksih

-- 
Send from robot ijo penyihir

-- 
"



YM gak bisa login ?

by Jonitan17 » Sat, 27 Feb 2010 14:59:16 GMT


 Sama kayak aku kemarin, bro ada coba setting email pop untuk yahoo.com yah?
Karena untuk masuk ke yahoo perlu login dan berhubung email bro bukan yahoo
plus makanya ditolak sama server yahoo.
Solusinya coba bro buka dari web email bro dan di account coba di edit dan
di save lg untuk passwordnya. work for me, sori jika bahasanya agak
berantakan.

Jonitan17 , HTC MAGIC





minta saran dengan suhu2 android disini

saya pake Ebuddy untuk chat, baru hari ini saya gak bisa log in di yahoo
mesengger namun di facebook dan gtalk berhasil
notifikasinya tidak bisa log in adalah too many failed log in attempts

mohon petunjuk langkah2 apa yang bisa dilakukan, atas responnya diucapkan
terimaksih

-- 
Send from robot ijo penyihir

-- 
"

-- 
"


Sponsored Links


YM gak bisa login ?

by yudi hariyanto » Sat, 27 Feb 2010 15:21:59 GMT


 oke bro dah bisa lagilog in-nya

tks atas bantuannya

Pada 27 Februari 2010 13:59, Jonitan17 <jonita...@gmail.com> menulis:





-- 
Send from robot ijo penyihir

-- 
"



Other Threads

1. noser android comments??

noser offers limestone with android @2000Euro. Can the team first
develop on SDK provided here in google and then purchase the noser
product to fine tune things or is it must to buy the product HW
platform on which the PDA is coming up?

i am talking here may be porting of applications from one android to
another android? mind it this noser product does not have phone
capability(search limestone pda kit) which i may add externally from
3Gmodem chipsets.

i need to make decision on should i buy it or use google SDK for basic
application development and test on laptop with the 3Gmodem for
internet based connectivity apps?

dhananjay

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
unsubscribe: android-porting+unsubscr...@googlegroups.com
website: 

2. Volume Button Broadcast?

I've got a service running that is playing an alarm. Ideally, I'd like
to stop the alarm playback when one of the volume buttons is pressed
(just like the regular ringer). I don't think I can override
dispatchKeyEvent() because it is within a service, but is there any
type of BroadcastReceiver I can use? i don't want to register it in
the manifest but rather in the code, as soon as the alarm starts
playing (and unregister as soon as it stops). Any ideas? I'm kind of
stumped.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~

3. Server sockets stopped working after upgrading to 1.5.

4. G1 chmod for /data folder

5. Using MediaPlayer with Android Virtual Device - Question

6. App A wants to access App B resources

7. How to add Button in a ListView