YM gak bisa login ?

by yudi hariyanto » Sat, 27 Feb 2010 14:51:08 GMT


Sponsored Links
 minta saran dengan suhu2 android disini

saya pake Ebuddy untuk chat, baru hari ini saya gak bisa log in di yahoo
mesengger namun di facebook dan gtalk berhasil
notifikasinya tidak bisa log in adalah too many failed log in attempts

mohon petunjuk langkah2 apa yang bisa dilakukan, atas responnya diucapkan
terimaksih

-- 
Send from robot ijo penyihir

-- 
"



YM gak bisa login ?

by Jonitan17 » Sat, 27 Feb 2010 14:59:16 GMT


 Sama kayak aku kemarin, bro ada coba setting email pop untuk yahoo.com yah?
Karena untuk masuk ke yahoo perlu login dan berhubung email bro bukan yahoo
plus makanya ditolak sama server yahoo.
Solusinya coba bro buka dari web email bro dan di account coba di edit dan
di save lg untuk passwordnya. work for me, sori jika bahasanya agak
berantakan.

Jonitan17 , HTC MAGIC





minta saran dengan suhu2 android disini

saya pake Ebuddy untuk chat, baru hari ini saya gak bisa log in di yahoo
mesengger namun di facebook dan gtalk berhasil
notifikasinya tidak bisa log in adalah too many failed log in attempts

mohon petunjuk langkah2 apa yang bisa dilakukan, atas responnya diucapkan
terimaksih

-- 
Send from robot ijo penyihir

-- 
"

-- 
"


Sponsored Links


YM gak bisa login ?

by yudi hariyanto » Sat, 27 Feb 2010 15:21:59 GMT


 oke bro dah bisa lagilog in-nya

tks atas bantuannya

Pada 27 Februari 2010 13:59, Jonitan17 <jonita...@gmail.com> menulis:





-- 
Send from robot ijo penyihir

-- 
"



Other Threads

1. Listview allocates too many objects

Hi,
I have an activity with simple ListView with about 2500 items, a
SimpleCursorAdapter i used to populate the view. Each item of the list
view contains about 5-6 simple widgets everything is pretty standard
for now but  when i start scrolling the ListView i got this on the
LogCat
11-03 14:31:49.239: DEBUG/dalvikvm(5186): GC freed 3668 objects /
251256 bytes in 142ms
11-03 14:31:52.579: DEBUG/dalvikvm(5186): GC freed 17812 objects /
1003384 bytes in 157ms
11-03 14:31:54.409: DEBUG/dalvikvm(5186): GC freed 11069 objects /
527288 bytes in 134ms
11-03 14:31:56.359: DEBUG/dalvikvm(5186): GC freed 10988 objects /
524432 bytes in 139ms
11-03 14:31:57.629: DEBUG/dalvikvm(5186): GC freed 10952 objects /
523896 bytes in 134ms
11-03 14:32:00.419: DEBUG/dalvikvm(5186): GC freed 10967 objects /
524120 bytes in 131ms
11-03 14:32:02.699: DEBUG/dalvikvm(5186): GC freed 10976 objects /
524016 bytes in 138ms
11-03 14:32:13.619: DEBUG/dalvikvm(5186): GC freed 10977 objects /
524880 bytes in 131ms
and so on and so on until i don't stop scrolling. Is this a normal
situation or i am getting something wrong ?

-- 

2. Display APIs in Android?

Hii All

Can anybody please tell me how can we display a buffer on screen?

Currently I create a bitmap using Bitmap's CreateBitmap() and render
it on screen using canvas' drawBitmap().

Is there any other way of doing this in Java layer?

Please do share your thoughts.

thanks in advance
Latha

-- 

3. Quick Contacts popup

4. Manage the Wifi connection from an applicacion

5. Wifi does not automatically connect after boot

6. How to get all the log from phone reboot to IDLE

7. Problem download source code in linux (ubuntu 8.04)