YM gak bisa login ?

by yudi hariyanto » Sat, 27 Feb 2010 14:51:08 GMT


Sponsored Links
 minta saran dengan suhu2 android disini

saya pake Ebuddy untuk chat, baru hari ini saya gak bisa log in di yahoo
mesengger namun di facebook dan gtalk berhasil
notifikasinya tidak bisa log in adalah too many failed log in attempts

mohon petunjuk langkah2 apa yang bisa dilakukan, atas responnya diucapkan
terimaksih

-- 
Send from robot ijo penyihir

-- 
"



YM gak bisa login ?

by Jonitan17 » Sat, 27 Feb 2010 14:59:16 GMT


 Sama kayak aku kemarin, bro ada coba setting email pop untuk yahoo.com yah?
Karena untuk masuk ke yahoo perlu login dan berhubung email bro bukan yahoo
plus makanya ditolak sama server yahoo.
Solusinya coba bro buka dari web email bro dan di account coba di edit dan
di save lg untuk passwordnya. work for me, sori jika bahasanya agak
berantakan.

Jonitan17 , HTC MAGIC





minta saran dengan suhu2 android disini

saya pake Ebuddy untuk chat, baru hari ini saya gak bisa log in di yahoo
mesengger namun di facebook dan gtalk berhasil
notifikasinya tidak bisa log in adalah too many failed log in attempts

mohon petunjuk langkah2 apa yang bisa dilakukan, atas responnya diucapkan
terimaksih

-- 
Send from robot ijo penyihir

-- 
"

-- 
"


Sponsored Links


YM gak bisa login ?

by yudi hariyanto » Sat, 27 Feb 2010 15:21:59 GMT


 oke bro dah bisa lagilog in-nya

tks atas bantuannya

Pada 27 Februari 2010 13:59, Jonitan17 <jonita...@gmail.com> menulis:





-- 
Send from robot ijo penyihir

-- 
"



Other Threads

1. No place in Google Checkout to set international tax rates. Do we owe? How to Pay?

I'm based in the US and if I go into my google checkout merchant
account and go into tax settings, there are only options for setting
tax rates for US states. Aren't we supposed to charge VAT taxes if we
sell ( via Android Market/Google Checkout) internationally??

Not that I would know how to actually pay those countries their taxes.

Do I in fact owe taxes to other countries if I'm in the US and selling
software (apps) say to the UK? My company has physical presence in
only one US state. For sales to US customers that typically means I
only have to charge (the customer) and pay (the state) sales tax when
the "shipping address" of the customer is in the same state that my
company has a presence in.

But how is it supposed to work for sales from US to other countries,
and where do we set this up in Google Checkout and how (if in fact we
owe those countries their tax money) do we actually go about paying
them???

-- 

2. Be Expert with Google Interview

Did you think to make interview with google to join them to get your
dreaming job, be expert with google interviews :



http://cs-developers.blogspot.com/2009/03/google-interview-questions_07.html



*     Best Regards *
*    Hany Mohamed*
*Senior Software Engineer @ ITS*

-- 

3. Display some part of HTML file in WebView

4. SMDK 6410 & Latest Android

5. Customize Spinner

6. Drawable Setbounds not working

7. how to clear default option of an app if it is not present in settings->applications->manage applications