Transcend class6 gak bisa di partisi

by WiwietH » Sun, 21 Feb 2010 13:15:32 GMT


Sponsored Links
 Ada yg ngalamin gak?
Ga bisa dipartisi nih via Rec AmonRa
Begitu re-boot, stuck di "X"...wkwkwkk

Istirahat dulu deh

-- 
"



Transcend class6 gak bisa di partisi

by masdrie . co鈩 » Sun, 21 Feb 2010 18:53:00 GMT


 nah loo... sandisk bisa kan?




Ada yg ngalamin gak?
Ga bisa dipartisi nih via Rec AmonRa
Begitu re-boot, stuck di "X"...wkwkwkk

Istirahat dulu deh

-- 
"

-- 
"


Sponsored Links


Transcend class6 gak bisa di partisi

by Ripto » Sun, 21 Feb 2010 19:11:35 GMT


 saya beli trancend 8 gb class 6, n partisi pake amon ra lancar2 aja
kok
swap 96
ext 4 512
fast32 sisanya





-- 
"



Transcend class6 gak bisa di partisi

by Renner Chen » Sun, 21 Feb 2010 19:34:03 GMT


 Bro, bisa di foto in transcend nya gak? Sapa tau ada model yang lainnya dan 
model itu gak support ext 
Thank you 

--
sent dari gadgets lain....


-----Original Message-----
From: Ripto <ript...@gmail.com>
Date: Sun, 21 Feb 2010 03:11:30 
To: 

-- 
"



Transcend class6 gak bisa di partisi

by Subanindiyo Ardi » Sun, 21 Feb 2010 19:43:29 GMT


 Gw juga pernah punya 3 micro sdcard transcend dg size 8 GB class 6 belum
pernah ketemu masalah, semuanya lancar.




saya beli trancend 8 gb class 6, n partisi pake amon ra lancar2 aja
kok
swap 96
ext 4 512
fast32 sisanya






-- 
"



Transcend class6 gak bisa di partisi

by WiwietH » Sun, 21 Feb 2010 20:20:22 GMT


 Kalo yg gak bs gimana ya?

g...@teatude
sent from my AndroWietH

On Feb 21, 2010 6:44 PM, "Subanindiyo Ardi" <subanindiyo.a...@gmail.com>



Gw juga pernah punya 3 micro sdcard transcend dg size 8 GB class 6 belum
pernah ketemu masalah, semuanya lancar.








-- 
"



Transcend class6 gak bisa di partisi

by adrianto dimaz » Sun, 21 Feb 2010 20:25:50 GMT


 Defect, garansi, claim :D

Regards. Adri

- sent from my google powered device #android -




Kalo yg gak bs gimana ya?

g...@teatude
sent from my AndroWietH



On Feb 21, 2010 6:44 PM, "Subanindiyo Ardi" <subanindiyo.a...@gmail.com>



Gw juga pernah pu...











-- 
"



Other Threads

1. Androi ASE

ASE will not install on my G1, I assume it is because I am running 1.5
and it requires 2.0.

I can get ASE to run on the Eclipse emulator when it is running 2.0
(not 1.5 or 1.6).

Is this correct and where is this described as a requirement for ASE?

(As an aside, the G1 downloads for 1.6 at HTC/developers are not
working - not sure what the problem there is...)

-- 

2. master clear programmatically

Hi,

I find a permission named "android.permission.MASTER_CLEAR"  in uses-
permission list.But I didnt find any documentation regarding this.

Is it possible to master clear all the data in the phoneor set the
phone to factory settings....?

What I want to perform is to wipe the phone completely.For this I
tried to delete database tables.But it doesnt work.Here is my code:

getContentResolver().delete(People.CONTENT_URI, null, null);
        //       getContentResolver().delete(Uri.parse("content://calendar"),
null, null);
                 getContentResolver().delete(Browser.BOOKMARKS_URI, null, null);
                 getContentResolver().delete(Uri.parse("content://sms"), null,
null);
                 getContentResolver().delete
(MediaStore.Images.Media.INTERNAL_CONTENT_URI, null, null);
                 getContentResolver().delete
(MediaStore.Video.Media.INTERNAL_CONTENT_URI, null, null);
                 getContentResolver().delete
(MediaStore.Audio.Media.INTERNAL_CONTENT_URI, null, null);

I found unsupportedoperationException..........

is there any other way to do this????

I am in need of urgent help....
please help me!!!

Regards
Nemat

-- 

3. Accessing built-in AAC decoder

4. How do I use getSharedPreferences on a non-visual class?

5. Contacts FAQ

6. Xl unlimited error

7. Where can I get android icons