openCore and run_pe_test unit tests

by RCP2278 » Tue, 10 Feb 2009 20:20:53 GMT


Sponsored Links
 Hi,

Question about the run_pe_test command when running the unit tests for
openCore.

I'm trying to understand how the Media I/O works in the openCore
engine, in particular the video output.  I know that in the unit
tests, the output are being sent to a file (both audio and video)
instead of a device player.  When running the streaming tests
(specifically -test 201 201), I noticed that it is generating two .dat
files, one for audio and one for video.  When I attempted to open
these files through a native player (I'm using VLC and in Ubuntu Totem
Movie Player 2.22.1), the audio dat file is being played back
successfully but not the video dat file.  Can someone explain why this
is the case?  Should I be able to playback the generated .dat file if
I open it in a media player?  I've observed the same behavior if I run
the File Format Test Cases as well.

FYI: I ran the test cases for Progressive Streaming but it seems that
is failing (-test 150 161)

Any help or input is appreciated.  Thanks.

-R
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



openCore and run_pe_test unit tests

by RCP2278 » Tue, 10 Feb 2009 23:20:09 GMT


 Nevermind, I found a yuv viewer to play the raw video dat file and
verified that I can play it back.  Ignore my previous post.  Thanks.

R




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~


Sponsored Links


openCore and run_pe_test unit tests

by raj.10788 » Tue, 07 Apr 2009 11:38:44 GMT


 Hi RCP2278,

I am trying to execute the open core unit test cases. But am getting
errors. Can you please tell me the procedure how to execute the test
cases. I don have any idea about this frame work.SO am trying to
understand the functioning of that one. So can you please tell me the
clear idea how to start with this test cases.

I am waiting for your pointers and guidence

Thanks in advance.

rgds,
raj




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



openCore and run_pe_test unit tests

by Renuka V » Tue, 07 Apr 2009 11:51:55 GMT


 Hi RCP,

I'm trying to run the test case 201 . When I try running it from the
emulator both my .dat files are having 0 bytes.

when I try running on the host PC without Android then I find that the .dat
files are not even getting created.Please tell where I'll find it.

Please help me on this, as it is very very necessary for me to fix it.

-renu

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



openCore and run_pe_test unit tests

by Eric Chen » Wed, 08 Apr 2009 00:05:41 GMT


 You probably can't dude







--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



openCore and run_pe_test unit tests

by rk » Wed, 08 Apr 2009 05:58:12 GMT


 Hi Eric,

What you mean by *You probably can't dude*??
Did you mean that I can't execute that test cases or you mean that I can't
understand that test cases.


regards,
raj








--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



openCore and run_pe_test unit tests

by Gurpreet Sachdeva » Wed, 08 Apr 2009 06:27:42 GMT


 Did you specify any source URL for the test case? Could you please post the
output logs when the test case executes?

Gurpreet






-- 
Thanks and Regards,
Gurpreet Singh

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



openCore and run_pe_test unit tests

by raj.10788 » Wed, 08 Apr 2009 07:43:07 GMT


 Hi Gurpreet,

Can you able to run the opencore test cases. Can you please tell me
the steps to do that.

When I try the steps given in the quick_start.txt file,am getting
error. Can you please tel me the steps.

On Apr 8, 11:27am, Gurpreet Sachdeva <gurpreet.sachd...@gmail.com>



--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



openCore and run_pe_test unit tests

by Girish » Wed, 08 Apr 2009 12:00:12 GMT


 Paste the logs so tht ppl can tell about the probelm. Otherwise
difficult to imagine something which is happening in your case,

Regards
Girish





--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



openCore and run_pe_test unit tests

by raj.10788 » Thu, 09 Apr 2009 12:48:33 GMT


 Hi RCP,

I am facing th e problem in the playback of the dat file. I executed
the test case 33. Then I got two dat files. when I try to run it on
mediaplayer. It is not running.

So if you know the solution for this one can you please tell me the
solution.


thanks
raj






--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



openCore and run_pe_test unit tests

by raj.10788 » Thu, 09 Apr 2009 13:00:03 GMT


 Hi All,

I build the whole Android source and replaed my SDK built images with
my custom bilt images. Now I can able to run the test cases.

But I can;t able to play the dat files in the Media Player.


Thanks
raj





--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



openCore and run_pe_test unit tests

by sonal gupta » Fri, 10 Apr 2009 06:34:14 GMT


 DId u face any issues in getting the dump in .dat files ?
because i get only the header in the .dat files........ and there is no
output frame dump ..

did u face any such issues ? if yes, could you please help me on this?









--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



openCore and run_pe_test unit tests

by sonal » Fri, 10 Apr 2009 10:06:42 GMT


 I could finally figure out this issue :)

here is the reason :
Issue was due to time stamps. Output Node was finding the time stamp
to be LATE always in checkMediaTimeStamp ,
and discarding the data, without sending it further to sendMediaData.

After fixing this media time stamp LATE issue, I am able to see the
dump :)

Regards,
Sonal









--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



openCore and run_pe_test unit tests

by Renuka V » Mon, 13 Apr 2009 04:59:00 GMT


 Hi All,

I'm trying to run the streaming test case 201 /851 and I'm not able to able
to get any dumps (i.e ".dat" files are showing 0 bytes) when I run the test
case on the emulator.

When I try running it on the host PC, the ".dat" files are not getting
created in the current directory.

Can anyone please help me or atleast let me know if there are any issues
with the streaming code.

Thanks & Regards,
Renuka.V

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



Other Threads

1. Reminder App

Hello!
I've just completed a first version of what I want it to be an useful yet
simple to use Reminder application.

This first version allows reminders to be created, with a delay from 5
minutes to 24 hours. It's independant to the calendar.

What I would like to know is what you think and what features would be cool
to add.
I'm thinking group reminders, being able to select contacts in the contact
list to be reminded, either by email or sms?

Here's the link to the app, it's free!
https://market.android.com/details?id=com.pickle.reminder

Thanks!
Agustin.

-- 

2. TableLayout issue

I'm wrestling with the Android UI to try to create a table layout that has 2 
rows each row containing 2 ImageSwitchers, And would like the table 
to occupies the entire screen. But I simply can not accomplish it, sometimes 
the emulator shows 1 ImageSwitcher that is aligned to the right of the 
screen to its entire height, sometimes it shows nothing, sometimes the image 
aligned to the bottom of the screen (but only 1 of it)...  

I'm attaching one of the configurations I tested. It is wrong for sure but I 
really don't know what to do. any ideas are welcome... thanks.

<TableLayout android:id="@+id/TableLayout01" 
android:layout_width="fill_parent" android:layout_height="fill_parent" 
xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android">
<TableRow android:id="@+id/TableRow01" android:layout_width="wrap_content" 
android:layout_height="wrap_content">
<ImageSwitcher android:layout_column="0" 
android:id="@+id/imsLeftTop"></ImageSwitcher>  
<ImageSwitcher android:layout_column="1" 
android:id="@+id/imsRightTop"></ImageSwitcher>
</TableRow>
<TableRow android:id="@+id/TableRow02" android:layout_width="wrap_content" 
android:layout_height="wrap_content">
<ImageSwitcher android:layout_column="0" android:id="@+id/imsLeftBottom" 
<ImageSwitcher android:layout_column="1" android:id="@+id/imsRightBottom" 
</TableRow>

</TableLayout>     

-- 

3. Cocos 2d on android

4. OnKeyListener Not working

5. how to know the minimum time period for voice recognition?

6. Making part of HttpClient behave like WebView

7. ListFragment Help!