song length error

by Tim » Wed, 10 Feb 2010 06:33:34 GMT


Sponsored Links
 i have a problem when trying to listen to audio books on my Motorola
Droid. (This error was also present on a friends MyTouch). When
playing tracks over 20 minutes (46 was the normal length of each mp3),
the length showed up in the media player, and other 3rd party media
players, as 4:34 in length, instead of the 45:25 that most chapters
are. it wouldnt be a problem except when you pause the track 20
minutes into a 46 minute track, and the phone things you are 20
minutes into a 4 mintue track, it simply moves to the next track.

--



song length error

by Ed Holley » Wed, 10 Feb 2010 07:01:17 GMT


 I am will look into this. I use BeyondPod on my moto droid, I will do some
some checking to see if I am have this problem.

sent on location from my Motorola Droid




i have a problem when trying to listen to audio books on my Motorola
Droid. (This error was also present on a friends MyTouch). When
playing tracks over 20 minutes (46 was the normal length of each mp3),
the length showed up in the media player, and other 3rd party media
players, as 4:34 in length, instead of the 45:25 that most chapters
are. it wouldnt be a problem except when you pause the track 20
minutes into a 46 minute track, and the phone things you are 20
minutes into a 4 mintue track, it simply moves to the next track.

--


Sponsored Links


Other Threads

1. Kalo Cara aktifin APPS2SD gimana ya? HTC MAGIC 32A Eclair 2.1 [MADE BY ME/XDA DEVELOPER]

ada yang tau caranya ga?

tadi ada yang bilang,aktifin APPS2SD nya make ahmgsk.sh dari
terminal....

tapi jujur bin mujurnya juga saya ga ngerti maksudnya gimana...hee

apa-apa aja yang harus di download?

apa-apa aja yang harus di klik dari recovery?

dan apa maksud terminal tuh?
hee

nuebie in actions....qiqiiqiqi

-- 
"Indonesian Android Community [id-android]" 

2. Ko ga bisa buka Root Explorer yah? ada yang tau kenapa?

saya udh di root menggunakan cara dari unlocr....

sekarang juga saya udh naik radio dan SPL nya, recovery pula...

saya pake rom eclair 2.1....

nah yang mau saya tanyain,saya mau coba software root explorer...

tapi semuanya ga ada yang bisa,saya coba beberapa versi....tapi nihil
gagal semua...

jadi waktu di buka,dia ngecek root nya,lalu di allow,tapi setelah
itu,ada tulisan, root explorer harus di restart...saya coba restart
sama handset nya sekalian,tapi tetep ga bisa buka...

apa ada settingan nya?ato ada kurang apa kira2?

-- 
"Indonesian Android Community [id-android]" 

3. Dialer One

4. HTC Desire's Sense UI ported to Droid

5. Animation fillAfter(true) and click locations

6. AlarmManager Not Firing Receiver

7. Unable to browse /sdcard, permissions d---------