How to use Fiddler to get traffic of the Market in Android Emulator

by Xin Song » Fri, 23 Apr 2010 08:05:03 GMT


Sponsored Links
 hi guys, this question seems to be encountered by many people.
I have set up the proxy(10.0.2.2) and port(8888) of Emulator and it
can connect to the net. But the Fiddler can just get traffic of the
Browser in Emulator, it can not get anything of the Market. i.e. if I
open an page by the Browser, there will be some traffics in Fiddler
and if I go into the Market to find some applications, then Fiddler
will show nothing. How can I make it work?
Anyone any ideas?
Thanks in advance.

--



Other Threads

1. System Cache Low

Rekan-rekan,
mau nanya nih, saya pake wildfire dg Wildpuzzle ROM 8.0.11
tadi baru perhatiin juga, kok system cache nya tinggal di 800KB an ya.
Gimana cara nambahnya ya? clean cache ga bisa, hapus aplikasi juga tetep.
apa aja sih yang pake system cache?
thanks sebelumnya,
salam
hans

-- 
===============
"

2. [WTA] Bluetooth di acer liquid E

Maaf sebelum nya kalo udah di bahas tentang masalah ini. RR sekalian saya
ingin menanyakan kenapa bluetooth saya kok tidak
bs di turn on yah setelah di update ke froyo offcial. oh iya saya mengunakan
acer liquid e ferrari.

Adakah yg bs memberikan saya pencerahan.

-- 
===============
"

3. Nexian Journey dari selularshop

4. Roms Apex 1.3

5. TableLayout two column?

6. android-2.2_r1.1 building issue...

7. Orientation specific layout