Ga bisa download dari market setelah di root! apa ada pengaruhnya?

by Lesjaw鈩?鈾 » Fri, 26 Feb 2010 17:24:17 GMT


Sponsored Links
 pastiin gtalknya dah login...sol

sent from Pulsar 1.1 + GlassStone 4.0 - baca tux.or.id




om mau tanya....

saya pengguna HTC MAGIC 32A

kenapa saya abis root,ko ga bs download dari market yah?

apa ngaruh?

apa harus ada yang di setting?

udh di reset....

udah coba via wifi dan juga udh coba via APN,tapi terus aja starting
download,tapi ga download...

coba download dari i-music lancar download lagu,tapi download dari
market ga bisa....

saya di Root minggu kemaren kurang lebih,tapi baru dicoba hari ini....

kenapa yah?

apa ada yang harus di setting ulang?

--
"

-- 
"



Ga bisa download dari market setelah di root! apa ada pengaruhnya?

by Justinus Adrianto » Fri, 26 Feb 2010 17:25:06 GMT


 Kayanya gak ada , lancar2 aja tuh boss ampe hr ini
Malah pernah abis downgrade ke RC29 blum install custom rom apa2, f/w aja jd
aneh....v1.0 ,nyoba download bisa :)

~ white dream ~




om mau tanya....

saya pengguna HTC MAGIC 32A

kenapa saya abis root,ko ga bs download dari market yah?

apa ngaruh?

apa harus ada yang di setting?

udh di reset....

udah coba via wifi dan juga udh coba via APN,tapi terus aja starting
download,tapi ga download...

coba download dari i-music lancar download lagu,tapi download dari
market ga bisa....

saya di Root minggu kemaren kurang lebih,tapi baru dicoba hari ini....

kenapa yah?

apa ada yang harus di setting ulang?

--
"

-- 
"


Sponsored Links


Ga bisa download dari market setelah di root! apa ada pengaruhnya?

by Reza.Iransah » Fri, 26 Feb 2010 17:27:26 GMT


 jadi GTALK nya harus login dl nih?

kan sebelum di root tuh saya ga pernah login Gtalk nya....

lasngsung aja mau download....

krn biasanya saya cuma login account Google nya aja di market...hee

ternyata harus login GTALK dulu yah,,,,

makasih dicoba dulu aja...hehehehe





-- 
"



Ga bisa download dari market setelah di root! apa ada pengaruhnya?

by Reza.Iransah » Fri, 26 Feb 2010 17:51:55 GMT


 ko gtalk nya susah banget masuk nya om yah?

kalo mau reset lagi accontnya biar kosong lagi gimana yah om?

ada caranya?





-- 
"



Ga bisa download dari market setelah di root! apa ada pengaruhnya?

by Reza.Iransah » Fri, 26 Feb 2010 18:10:57 GMT


 ko saya ga bisa login GTALK yah?

padahal udh di clear data google app nya...

apa perlu di wipe?

ato malah lagi gangguan?





-- 
"



Ga bisa download dari market setelah di root! apa ada pengaruhnya?

by Reza.Iransah » Fri, 26 Feb 2010 18:23:26 GMT


 iyah ga bisa masuk GTALK....

ga tau kenapa nih.....
huhuhuhuhuhuhuhuh





-- 
"



Other Threads

1. change gmail addres on phone

Hello!
Is it possible to change the mail adress, i typed in the first sign in
of the phone?
 I mean the adress, when i turn on the phone. there i have to type in
my gmail adress. ist ist possible to change this adress?


Thanks
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~

2. Port my iPhone game

Hi there,

I'm part of a team of developers that have recently released an iPhone/
iPodTouch game via Apple's AppStore (reasonably known as in > 500,000
downloads in < month, ~50,000 downloads on Christmas day alone, spent
most of Christmas in Apple's top 5). The game is written in c++ and is
cross platform for iPhone/iPod and Windows PC (there is a small
objective-c stub on the iPhone side, but it does little more than call
into our mainly generic c++ engine). Our engine has an OpenGL:ES
compatible renderer, and OpenAL compatible audio engine, so I hoped it
might be relatively straight forward to port this over to Android and
get the game running on there. Obviously I've since read through the
documentation and newsgroups and there seems to be a lot of people
saying they want c++ and various discussions here about hacking
support in, or just using Java and forgetting c++ and so on. There
seems to be a few directions on can attempt to go in, but essentially
I'm looking for advice as to what the best/recommend route would be
for me?

If my only option is to write the entire game again in Java then it's
looking unlikely from our point of view that we'll be able to port to
Android - it would just be bonkers for us to have go to through our
reasonable sized code base and just convert each function to Java. Is
there any form of half-way-house that would let us keep all our 100%
generic game code in c++ and just write the code that does the API
calls in Java? Currently our code base is split up very much in to a
'game' section and an 'engine' section. The game is 100% generic c++
code that just calls functions from a generic API interface (which is
then implemented as needed on various API's/platforms and so on). The
game code doesn't call any functions from any of the std/libc
libraries, it just makes calls to our engine.

I can sense the answer is simply going to be 'No! If you want to write
a game for Android then go do it in Java' but as mentioned this really
doesn't make any sense from our point of view, as it'd mean ending up
having to write the same game twice, just in different languages...

Steve


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~

3. HELP! (was Low on space)

4. Android display using smdk 6400

5. Manipulate Drawable Resource

6. Starting native executable from java Application

7. Reusing object for message