Barnacle Wifi Tether (buat android kita sebagai hotspot)

by Antozz » Mon, 24 May 2010 11:17:48 GMT


Sponsored Links
 Hallo para adroider... , gw ada pertanyaan  nih sudah ada yang
berhasil pakai Barnacle Wifi Tether (aplikasi yg bisa membuat android
kita sebagai hotspot wifi)?

Status hape (android 1.6) gw udah di root dan berhasil install
Barnacle Wifi Tether dari Android Market dan juga berhasil
menjalankannya (start) dengan tanpa ada error, nah masalahnya pas gw
coba detect pake laptop dan BB gw..kok nggak ke detect apa-apa yach..
apa ada yang mesti disetting lagi?

Thx

Antozz

-- 
"



Other Threads

1. A way to search 2 applications in market?

I know I can search one application from Android market by viewing the
following URL:

market://search?q=pname:<package>

I actually have a few application published, but want to limit my
query to return 2 applications. How do I do that?

Wah
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~

2. onSaveInstance

Hello,

onSaveInstance is only called if the Aactivity is killed by the
System.
And whats about from switching from portrait to landscape modus, will
it be called either?

rgds Mr.No
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~

3. Landscape Modus

4. Making application link appear in other applications ContextMenu

5. Android Device Certificate

6. Are apps able to make money in Android Marketplace? (or, what is the business case?)

7. Using the word "Android" in a market developer name