Help/OOT:Ada apa dengan GMail?

by Agus Ruliyanto » Wed, 21 Apr 2010 04:05:27 GMT


Sponsored Links
 Assalamualaikum,
Permisi numpang tanya,
Adakah yg tau GMail server lagi kenapa?
Saya coba login dari jam 2.00 ampe skg.
CASE 1:Saya coba login 1 gmail account via Amplop Merah (WinMo)
dimintai konfirmasi password berulang2 padahal sdh benar.Skg sdh bisa
masuk. :)
CASE 2:Saya coba narik email via Outlook Mobile dgn account gmail yg
brbeda di Treo...sama saja.dimintai konfirmasi juga.Skg stuck di
Incorrect Password.Sudah coba ditulis ulang berkali2,Winmo ttp masuk
di jendela konfirmasi Password. :(
Apa GMail error via Outlook Mobile yah?
Ada solusi?

Thx

-- 
Sent from my mobile device

-- 
"



Other Threads

1. [OOT] Mohon doanya demi kelancaran operasi bokap

Mohon doanya dari teman-teman semua demi kelancaran operasi bokap di rs.
Santosa bandung, mudah2an operasinya berjalan dengan lancar dan beliau bisa
kembali sehat seperti sedia kala. Amin....

-- 
===============

2. Android emulator can't find internet connection

Helloguys,
Please help me solve thisunpleasure problem, i do not know what to do else.
First i usedandroid-sdk-r07-windows and installed from ADT plugin only AVD 
"Google 2.1 APi 7"
Then i updated the rest of AVD and any other updated resources available 
fromhttps://dl-ssl.google.com/android/eclipse/
After this update my Android emulators are not recognising the internet 
connection at all.
I have a simple LAN internet connection, with a DHCP configuration that 
provides an dynamic IP.
Then i installedandroid-sdk_r09-windows , and installed the ADT plugin with 
all available resources. and i got the same problem.
How can i manually set the internet connection for an android emulator??or 
Where can i see the reason of the internet connection failure?
I found that if i start an emulator from command line like"emulator -verbose 
-avd <emulator_name> " this may tell the possible reason of internet connection 
failure, but i don't understand its details:
//--------------------------------------------------------------------------------------------C:\android\android-sdk_r09-windows\tools>emulator
-verbose -avd google_8

emulator: found SDK root at
C:\android\android-sdk_r09-windows

emulator: root virtual device file at C:\Documents and
Settings\lidia.gutu\.andr

oid/avd/google_8.ini

emulator: virtual device content at C:\Documents and
Settings\lidia.gutu\.androi

d\avd\google_8.avd

emulator: virtual device config file: C:\Documents and
Settings\lidia.gutu\.andr

oid\avd\google_8.avd/config.ini

emulator: locking
user data image at C:\Documents and Settings\lidia.gutu\.a

ndroid\avd\google_8.avd/userdata-qemu.img

emulator: locking cache image at C:\Documents and
Settings\lidia.gutu\.andro

id\avd\google_8.avd/cache.img

emulator: locking
SD Card image at C:\Documents and Settings\lidia.gutu\.and

roid\avd\google_8.avd/sdcard.img

emulator: ignoring non-existing snapshots at C:\Documents
and Settings\lidia.gut

u\.android\avd\google_8.avd/snapshots.img: No such file or
directory

emulator: found skin 'WVGA800' in directory:
C:\android\android-sdk_r09-windows/

platforms\android-8\skins

emulator: autoconfig: -skin WVGA800

emulator: autoconfig: -skindir
C:\android\android-sdk_r09-windows/platforms\andr

oid-8\skins

emulator: keyset loaded from: C:\Documents and
Settings\lidia.gutu\.android\defa

ult.keyset

emulator: trying to load skin file
'C:\android\android-sdk_r09-windows/platforms

\android-8\skins/WVGA800/layout'

emulator: skin network speed: 'full'

emulator: skin network delay: 'none'

emulator: argv[00] = "emulator"

emulator: argv[01] = "-kernel"

emulator: argv[02] =
"C:\android\android-sdk_r09-windows/platforms\android-8\ima

ges\/kernel-qemu"

emulator: argv[03] = "-netspeed"

emulator: argv[04] = "full"

emulator: argv[05] = "-netdelay"

emulator: argv[06] = "none"

emulator: argv[07] = "-initrd"

emulator: argv[08] =
"C:\android\android-sdk_r09-windows/add-ons\addon_google_ap

is_google_inc_8\images\/ramdisk.img"

emulator: argv[09] = "-nand"

emulator: argv[10] =
"system,size=0x5400000,initfile=C:\android\android-sdk_r09-

windows/add-ons\addon_google_apis_google_inc_8\images\/system.img"

emulator: argv[11] = "-nand"

emulator: argv[12] =
"userdata,size=0x4200000,file=C:\Documents and Settings\lid

ia.gutu\.android\avd\google_8.avd/userdata-qemu.img"

emulator: argv[13] = "-nand"

emulator: argv[14] =
"cache,size=0x4200000,file=C:\Documents and Settings\lidia.

gutu\.android\avd\google_8.avd/cache.img"

emulator: argv[15] = "-hda"

emulator: argv[16] = "C:\Documents and
Settings\lidia.gutu\.android\avd\google_8

.avd/sdcard.img"

emulator: argv[17] = "-loadvm"

emulator: argv[18] = "default-boot"

emulator: argv[19] = "-savevm-on-exit"

emulator: argv[20] = "default-boot"

emulator: argv[21] = "-serial"

emulator: argv[22] = "android-kmsg"

emulator: argv[23] = "-serial"

emulator: argv[24] = "android-qemud"

emulator: argv[25] = "-lcd-density"

emulator: argv[26] = "240"

emulator: argv[27] = "-append"

emulator: argv[28] = "qemu=1 console=ttyS0
android.checkjni=1 android.qemud=ttyS

1"

emulator: argv[29] = "-m"

emulator: argv[30] = "96"

emulator: registered 'boot-properties' qemud service

emulator: mapping 'system' NAND image to
C:\DOCUME~1\LIDIA~1.GUT\LOCALS~1\Temp\\

AndroidEmulator\TMP1B89.tmp

emulator: rounding devsize up to a full eraseunit, now
540c000



emulator: registered 'boot-properties' qemud service

emulator: Adding boot property: 'dalvik.vm.heapsize' = '24m'

emulator: Adding boot property: 'qemu.sf.lcd_density' =
'240'

emulator: Trace file name is not set



emulator: emulator window was out of view and was recentred



emulator: control console listening on port 5556, ADB on
port 5557

emulator: sent '0012host:emulator:5557' to ADB server

emulator: ping program:
C:\android\android-sdk_r09-windows\tools\ddms.bat

emulator: ping command: C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /C
"C:\android\android-sdk_r

09-windows\tools\ddms.bat" ping emulator 9.0

emulator: User configuration saved to C:\Documents and
Settings\lidia.gutu\.andr

oid\avd\google_8.avd/emulator-user.ini//----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 


Please give me any idea? Thanks in advanceLidia


      

-- 

3. Very extrange problem with my emulator, it puts @12314234 (rare numbers) instead of the value of the strings of strings.xml

4. Re use gradient drawable with theme-dipendent colors

5. On using themes?!

6. How to validate the input text in EditTextPreference dialog

7. Meaning of getMobileRxPackets and getTotalRxBytes in TrafficStats