Control MP3 player via bluetooth.

by AZ Sites » Wed, 04 Mar 2009 02:00:39 GMT


Sponsored Links
 Does anyone know if the ability to control the mp3 player via
bluetooth has been developed?

This would be a great item to include as when bluetooth stereo comes
out, the user could use their bluetooth car radio to controll the
music.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



Control MP3 player via bluetooth.

by Marco Nelissen » Wed, 04 Mar 2009 02:37:26 GMT


 


Yes, in Cupcake.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~


Sponsored Links


Other Threads

1. akhirnya root juga ni

akhirnya setelah mengumpulkan keberanian berdoa biar gak brick, ane nekat
nih root sndiri.
udah ganggu dua orang lagi, makasih ya om fitrah dan om wahyu.

Info lengkap sudah terlampir,,

tapi koq gak ada menu app2sd, dll? ane pake tutorial dari p4nj0l di ka*kus..

Sekarang ngapain lagi nih? bisa langusng naek ke Samdroid 1.0.3 gak?



-- 
This transmission may contain confidential or privileged material. Any use
of
this information by anyone other than the intended recipient is prohibited.
If
you have received this transmission in error, please immediately throw away
your computer because this message will explode in 10 second.

-- 
"Indonesian Android Community [id-android]" 

2. (WTS) Nexus One 2nd

As subject

Mulus
Rooted
Sudah pake screen protect (anti glare)
Fullset ( Kabel Data dan Handsfree Belum di buka segel nya )

Lokasi Jakarta Selatan , lebih prefer sih COD biar sama2 enak :)

Price : 5,2
Contact : 0811885413

Regards,
Dimas

-- 
"Indonesian Android Community [id-android]" 

3. How to Forcefully kill the MediaPlayer?

4. Cm507 test6

5. Android Emulator Internet Setting

6. Any hope for call recording in 2.2?

7. Seputar XL Unlimited