" How to Import Android Package Default Projects to Eclipse "

by raj.10788 » Mon, 27 Apr 2009 18:06:03 GMT


Sponsored Links
 Hi All,

Can anyone tell me how to import the Android Default projects into our
Eclipse. E.g

         androidsourceroot\packages\apps\AlarmClock

I want to import this project to my eclipse work space, I tried with
import projects and open excisting Android Projects. But that two are
not working.

So please can some one tell me is it possible to do this?????

thanks in Advance for pointers and solutions.


regards
raj
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



" How to Import Android Package Default Projects to Eclipse "

by Chih-Wei » Mon, 27 Apr 2009 19:23:42 GMT


 You should use 'New' -> 'Android Project' and select
'Create project from exist source', then choose the directory
that contains AndroidManifest.xml, like the one you gave.



--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~


Sponsored Links


" How to Import Android Package Default Projects to Eclipse "

by rk » Tue, 28 Apr 2009 12:45:20 GMT


 Thanks chih for your quick response.

Now I can able to open it in the Eclipse. But I am geting erros inside
the ptoject. Like Vibrator() constructor not visible. This kind of
errors am getting.

I am using projects which were available in the Android Version 1.1
source code. and am sing the Android V1.1 r1 SDK.

Please help me in this.

thanks
raj.10788




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



" How to Import Android Package Default Projects to Eclipse "

by rk » Wed, 29 Apr 2009 14:12:15 GMT


 thanks for your kind reply Raphael...

I just try to play with the Alarm clock.

thanks
raj




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



Other Threads

1. Upgrade Radio

Dear rr
Wa pengguna hh htc droid incredible, root sebelumnya pake froyo, rom virtu.
Smooth dan stabil tp agak boros batre
Tadi pagi wa download cm7 rc1 dan gapps aplikasi dah di flash smua... lancar
jaya tetapi batre jadi lebih boros, biasa 4 - 6 jam ganti (ori) ini dalam
waktu 2 - 3 jam  harus sdh ganti, ternyata wa masih pake radio yg lama.
2.15.00.07.28, dan menurut petunjuk wangsit hrs di upgrade ke 2.15.00.11.09,
Barusan dapet update yg cm7 rc2 dah di update, tapi kok coba colok hh ke
netbook nggak mau conect, dah di coba, debugging (bingung dgn settingan ini)
di utak atik tetep nggak bisa jg, akhirnya di copotlah micro sd, colok
adapter n copas from netbook, cabut trus colok lg ke hh, hh dalam keadaan
mati ( power off) trus nyalain lagi msd nggak ke detect, coba lg pluk in,
dah ke detect, flash room nggak mau, trus di boot recovery, wipe reset
factory, trus flash frm sd card install radio, uninstal (nggak bisa) nah yg
jadi masalah knp nggak bisa, atau hh hrs tercolok ke netbook, tp sd card tdk
terbaca, (G) Tapi yg (F) hh terbaca...
Mohon info untuk upgrade radio dari 2.15.00.07.28 ke 2.15.00.11.09
Caranya gimana yah...
Mohon saran untk newbie....
Makasih yah para suhu dan suhi....

Incredible with cm7 r2

-- 
===============

2. Menu Help

Hi everyone,

I have a menu in my game which currently has only a New Game option. I
want it to have another option Reset Score. I wrote some code for it
but it fails to work.

My current code is:

@Override
     public boolean onCreateOptionsMenu(Menu menu) {
          super.onCreateOptionsMenu(menu);
          @SuppressWarnings("unused")
                MenuItem ng = menu.add("New Game");
        @SuppressWarnings("unused")
                MenuItem rs = menu.add("reset Scores");
          return true;
     }

     public boolean onOptionsngSelected(MenuItem ng) {
          setBoard();
          return true;
     }

     public boolean onOptionsrsSelected(MenuItem rs){
         wins = 0;
         draws = 0;
         loses = 0;
         won.setText("Won: " + wins);
         lost.setText("Lost: " + loses);
         drawn.setText("Drawn: " + draws);
         setBoard();
         return true;
     }

This code compiles perfectly but when I run it on my phone none of the
menu items work when clicked.

does anyone have any idea as to why my code does not work?

Thanks
-- 
Raghav Sood
http://www.raghavsood.com/

-- 

3. Gmail bermasalah setelah update ke ver.2.3.4.1

4. Change icon

5. How android system establish a data connection

6. How to set Parent ImageView Style

7. startMethodTracing() can't open trace files