OOT : Smartphone itu apa sih... ??

by Muhammad Muslih » Tue, 20 Apr 2010 16:15:17 GMT


Sponsored Links
 Barusan temen kantor kebetulan ibu2, nanya smartphone itu apa sih ?
Padahal yang dia pegang itu BB, saya kasih contoh lah smartphone itu apa
aja.
Baru deh ngakakk....

-- 
"



OOT : Smartphone itu apa sih... ??

by Brian Brian » Tue, 20 Apr 2010 16:20:51 GMT


 Waktu ngejelasin bawa spica bro ?

Salam Brian

Power by Android 2.1
 http://brian-marjunani.com 
 http://mixbizniz.blogspot.com 




Barusan temen kantor kebetulan ibu2, nanya smartphone itu apa sih ?
Padahal yang dia pegang itu BB, saya kasih contoh lah smartphone itu apa
aja.
Baru deh ngakakk....

-- 
"

-- 
"


Sponsored Links


OOT : Smartphone itu apa sih... ??

by Adityo Firmansyah » Wed, 21 Apr 2010 10:45:16 GMT


 trus tunjukin game paper toss
*sambil buang BB ke tong sampah*

:D

*bercanda*

-adit-





-- 
"



Other Threads

1. tny upgrade radio

mastah, gw abis upgrade radio.. trus ada keterangan please reboot your
device with vol up+vol down or menu.. abis gw teken tu key, dia restart trus
nongol gini... (otomatis masuk recovery trus bagian bawah nongol formating
cache..) kok ga sls2 ya? di tunggu 5 menit ga sls2.. kalo di reboot system
now gpp apa harus nunggu?

-- 
Best Regards
Adrie


-- Sent From My AndroidPhone With Sense UI --

-- 
"Indonesian Android Community [id-android]" 

2. Programmatically access Android social network settings

is there a way to retrieve the user's social network accounts via his
selections under Settings->Social Networks? I'm trying to save the
user from double entering his social networks username & passwords in
my app, and only display the "allow this app.." window.

-- 

3. Want to read data @ content provider before system initialisation

4. Question about purpose of CALL_PRIVILEGED permission (not working as stated in the docs)

5. Telkomsel Flash Unlimited makin ngebut

6. How does PackageManager detect what architecture APK targets?

7. Share AccountAuthenticator between multiple applications