Application Not Responding (ANR) dialog

by Meryl Silverburgh » Tue, 28 Apr 2009 13:15:54 GMT


Sponsored Links
 In the follow blog, it talks about Application Not Responding (ANR) dialog

 http://developer.android.com/guide/practices/design/responsiveness.html 

Can you please tell me where in the code which pop up this Application
Not Responding (ANR) dialog? Or how can I adjust the timer for this
dialog so that it won't pop up during debugging?

Thank you.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



Application Not Responding (ANR) dialog

by Meryl Silverburgh » Tue, 28 Apr 2009 13:24:57 GMT


 In the follow blog, it talks about Application Not Responding (ANR) dialog

 http://developer.android.com/guide/practices/design/responsiveness.html 

Can you please tell me where in the code which pop up this Application
Not Responding (ANR) dialog? Or how can I adjust the timer for this
dialog so that it won't pop up during debugging?

Thank you.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~


Sponsored Links


Application Not Responding (ANR) dialog

by Mike Hearn » Tue, 28 Apr 2009 18:49:31 GMT


 You can't adjust the timeout. If the ANR dialog gets in the way when
your app is suspended during a breakpoint, that's probably a bug in
the Android SDK framework. If it "pops up" generically when your
program is running normally and you just want it to go away, you can't
do that - you have to make your app more responsive.

On Apr 28, 7:24am, Meryl Silverburgh <silverburgh.me...@gmail.com>


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



Other Threads

1. x86- what to provide instead of /dev/block/sdb2 when running in Virtual Box?

Hi,

I have built latest Android (did a repo sync today) for x86-Eee PC
target following instructions on this mailing list. The installer
image, installer.img, has been created successfully. I want to run
this image inside Virtual Box 2.1.0 (running on Windows XP). I
converted installer.img to .vdi using "vboxmanage convertdd" command.

The kernel seems to boot okay and mounts ramdisk.img and I get to the
shell prompt. When I invoke init script to mount system and data
images, I get the following error:

"Waiting for device: /dev/block/sdb2"

I searched the mailing list. This is USB drive source for the
system/data images which obviously does not exist in my case. What
should I change this to so that the init script continues running?

Thanks,

Avtar Singh

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
unsubscribe: android-porting+unsubscr...@googlegroups.com
website: 

2. Where can I put some media files(image or video) into emulator or real device

Hi max,

create one sdcard image(sdcard.iso) using mksdcard , mount the image and
copy teh files you want and launch emulator using option

-sdcard ursdcardimg.iso





--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~

3. Activity and Services

4. Questions on ramdisk, userdata, and system img files

5. How to prevent the default Web Page Not Available screen to show on Webview if my website is down?

6. requestLocationUpdates() hangs if called from a remote service stub

7. Imported database unreadable on android