Browser issue when visiting YouTube

by Floyd » Thu, 24 Sep 2009 19:49:23 GMT


Sponsored Links
 Hi,

After SDK 1.6 released, a browser error message appears when visiting
any video from YouTube web site (YouTube mobile). Note that this issue
is not happen in SDK 1.5.

Anyone have idea about it?

Thanks in advance.

Regards,
Floyd

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~

-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---



Other Threads

1. Commuter & impact N1?

Mao?

Japri ke anton...@showcasefever.com 

~AJ

-- 
"Indonesian Android Community [id-android]" 

2. Cannot display image files on sdcard without media scan?

Hi All,

I am writing a program to display pictures stored on sdcard, using
BitmapFactory facility.
But after I pushed more than 2000 pieces of pictures onto the
Emulator's sdcard image, the media scanner crashed, saying cannot
allocate memory.
So many of the pictures on the sdcard are not scanned,
The problem is that my program cannot show the picture which is not
scanned.
No exception catched during BitmapFactory.decodeFile().
The images just not appear.
Those which are scanned are displayed well.
Can anybody tell me why.
And how to bypass media scanner to display pictures?

Thank you very much.

B.R.
-Robin

-- 

3. Hciattach cannot be opened from FM Application

4. How to add screens to launcher?

5. 2.2: wifi startScan never produces SCAN_RESULTS_AVAILABLE_ACTION

6. Problem in programmatically installing a 3rd party App onto the SD card

7. Problem in programmatically installing a 3rd party App onto the SD card