Tanya Google talk

by Alexander Lex-ON » Fri, 23 Apr 2010 00:51:33 GMT


Sponsored Links
 Lagi iseng pingin nyobain google talk di spica tapi kok secara default dia
pakai email A yah, bagaimana cara sign out dan ganti ke account email yang
lain? Saya udah coba utak atik tapi ngga nemu cara ganti account lain. Mohon
bantuannya

Trims,
Alex

-- 
"



Tanya Google talk

by Enya Anggia » Fri, 23 Apr 2010 00:59:00 GMT


 Emang gak bisa boss..
Kalo mau pake account yg beda ama amplop merah, pake 3rd client aja, kayak
ebuddy dll gitu..

Rgds,
Enya
~sent from ma GoogleMobile PC~




Lagi iseng pingin nyobain google talk di spica tapi kok secara default dia
pakai email A yah, bagaimana cara sign out dan ganti ke account email yang
lain? Saya udah coba utak atik tapi ngga nemu cara ganti account lain. Mohon
bantuannya

Trims,
Alex

-- 
"

-- 
"


Sponsored Links


Tanya Google talk

by eko marssetiawan » Fri, 23 Apr 2010 02:01:11 GMT


 mungkin karena dianggap default email gmail kita ya cuma satu aj,
kenapa harus punya lebih dari satu email gmail?

cara solusinya ya pake aplikasi pihak ketiga aj bro...

-- 
thx...

www.ekowanz.info

-- 
"



Other Threads

1. HttpClient thread safety?

Does anybody know if the version of HttpClient in the Android SDK is  
thread safe? The API documentation ( at 
http://code.google.com/android/reference/org/apache/http/client/HttpClient.html 
  ) just has the standard Apache "Thread safety of HTTP clients  
depends on the implementation and configuration of the specific  
client." disclaimer.

        -Allan
--
Allan Hsu <allan at counterpop dot net>


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~

2. Draw children manually in custom ViewGroup

Thanks, that was a much easier way to modify the views at drawing.

Some tips which I learned as I tested this approach:

You indicate that the ViewGroup supports static transformation with:
this.mGroupFlags = this.mGroupFlags |
FLAG_SUPPORT_STATIC_TRANSFORMATIONS;

For the modified transformation to be performed you should return true
from:
boolean getChildStaticTransformation(View child, Transformation t)


Kindest regards,

//Erik





--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~

3. Android License

4. interpolators

5. Google Visualization doesn't show?

6. Hiring Developer... Have Some Free Time?

7. Need electric vehicle integration system developer