Tanya Google talk

by Alexander Lex-ON » Fri, 23 Apr 2010 00:51:33 GMT


Sponsored Links
 Lagi iseng pingin nyobain google talk di spica tapi kok secara default dia
pakai email A yah, bagaimana cara sign out dan ganti ke account email yang
lain? Saya udah coba utak atik tapi ngga nemu cara ganti account lain. Mohon
bantuannya

Trims,
Alex

-- 
"



Tanya Google talk

by Enya Anggia » Fri, 23 Apr 2010 00:59:00 GMT


 Emang gak bisa boss..
Kalo mau pake account yg beda ama amplop merah, pake 3rd client aja, kayak
ebuddy dll gitu..

Rgds,
Enya
~sent from ma GoogleMobile PC~




Lagi iseng pingin nyobain google talk di spica tapi kok secara default dia
pakai email A yah, bagaimana cara sign out dan ganti ke account email yang
lain? Saya udah coba utak atik tapi ngga nemu cara ganti account lain. Mohon
bantuannya

Trims,
Alex

-- 
"

-- 
"


Sponsored Links


Tanya Google talk

by eko marssetiawan » Fri, 23 Apr 2010 02:01:11 GMT


 mungkin karena dianggap default email gmail kita ya cuma satu aj,
kenapa harus punya lebih dari satu email gmail?

cara solusinya ya pake aplikasi pihak ketiga aj bro...

-- 
thx...

www.ekowanz.info

-- 
"



Other Threads

1. Create new category

To create a custom category is it simply a matter of adding it into
the intent-filter of the activity in the Manifest file or does it
require registering somehow?

I currently have an activity that displays icons of all the apps
containing activities with the following intent-filter...

<intent-filter>
                <action android:name="android.intent.action.MAIN" />
                <category
android:name="android.intent.category.LAUNCHER" />
            </intent-filter>

However, I would like to further limit this by specifying a category
that I can assign to the activities that I want to display.

Thanks
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~

2. size of Bitmap

HI
I would like to set the size of a Bitmap, there are no setWidth() or
setHeight() so I don't know how to do this

Thank you
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~

3. Not able to add account on email client of emulator(sdk r2)

4. How to re-install & sign android built-in applications

5. PM Issues

6. Rebuilding Android image (for dev phone)

7. Fwd: Android Filesystem for Freescale IMX31 (Booting Problem)