MDroid CDM

by Herawansyah, Ir., M.Sc., MT » Thu, 22 Apr 2010 22:40:51 GMT


Sponsored Links
 Di Bengkulu untuk CDMA baru ada flexi trus untuk data baru ada yang unlimited 
50.000 an per bulan dengan kecepatan 139 kbps, kira-kira bisa nggak yach pake 
MDroid CDMA ?
 
*udah kepingin nich, masa pakenya hanya di Jakarta aja*

Onyx : 215A943 - PMsgr :  DB8C0A85
GTalk/YM/Twitter : deherawan
Nexus One The Android #1 - IPhone 3G
The WranglerBerry B 16 TR - YB4MF
 http://www.herawansyah.blogspot.com 

-- 
"



MDroid CDM

by yopie suryadi » Thu, 22 Apr 2010 22:43:39 GMT


 Bisa

@yopiesuryadi
nexus one

On Apr 22, 2010 9:41 PM, "Herawansyah, Ir., M.Sc., MT" <




Di Bengkulu untuk CDMA baru ada flexi trus untuk data baru ada yang
unlimited 50.000 an per bulan dengan kecepatan 139 kbps, kira-kira bisa
nggak yach pake MDroid CDMA ?

*udah kepingin nich, masa pakenya hanya di Jakarta aja*

Onyx : 215A943 - PMsgr :  DB8C0A85
GTalk/YM/Twitter : deherawan
Nexus One The Android #1 - IPhone 3G
The WranglerBerry B 16 TR - YB4MF
 http://www.herawansyah.blogspot.com 

--
"

-- 
"


Sponsored Links


MDroid CDM

by Memet » Fri, 23 Apr 2010 07:51:41 GMT


 masalahnya mana ada speed segitu tapi stabil?
minim 384kbps, gue mw bli rajtjoen jg tujuan biar bisa browsing2 enak
n lega
ga kaya si bb

-- 
"



MDroid CDM

by Renner Chen » Fri, 23 Apr 2010 10:57:25 GMT


 Mobile phone buat theter wired/wireless itu is a big loop.

Gak ada salahnya pakai handset yg bisa untuk memenuhi kebutuhan pengganti
modem, kalo bisa theter juatru nilai lebih bro, tapi yah tergantung yang
pake. Kalo terus dipake theter yah paling resiko yang punya hengpong, kalo
cepet rusak/panas/trouble hehe...

Tapi kalo android ini, wireless thetering nya terasa bener beda speed nya...
cobain joiku-spot deh di symbian, rasain penurunan speed nya di komputer
atau gadgets yg konek via symbian itu. Jauh bleh ama android.

--rc
What droid doesn't, Ultimate Droid does!!...
japri: android.nyet....@anjroid.net




cukuplah kecepatan 139kbps juga asal maksimal, lagian ga bakalan di
jadiin modem kan HH nya? Menurut saya orang beli smartphone tuh supaya
bisa intrnetan di HH jadi mobile. Eh malah ada orang memfungsikan
smartphone sebagai modem.
* hanya angin lalu

Pada tanggal 22/04/10, marcel aditya <marceldr...@gmail.com> menulis:

--
Dikirim oleh Dedi Sopian
Provide by Internet kantor


-- 
"



Other Threads

1. Reg: Does android support languages like Telugu and Tamil.

Hello,

        I'am a beginner to the android.I'm just working on language
localization in android. I want to set up Telugu Language in my
device.How should i create a custom locale for Telugu langugae. I
found Android 2.0 has some system defined locales. In that there is no
Telugu. Do android OS support Indian languages like Telugu,Tamil.If
So, how does it works.

I would really thankful if anyone can help me.

Thanks in Advance,
Santha.

-- 

2. Urgent opening for Android Senior Software Engineer for an MNC .If interested please reply back with your CV to ji...@mindlease.in

Hi All,

Urgent openings for Android SSE and Lead.

Android SSE experience 3-4 yrs, minimum 6 months experience in
Android, Location Nagpur

Android SDK
Android Building blocks (Activity, Service, Receiver, Content
Provider)
Strong programming and ability to understand design.
Understanding on Android open source code
Knowledge of iterative development lifecycle management and tools
Development of at least 1 successfully shipped Android applications

Android Lead experience 5-7 yrs, minimum 8 months experience in
Android, Location Nagpur

Android SDK
Strong with Android Building blocks (Activity, Service, Receiver,
Content Provider)
Strong programming and design ability.
Good understanding on Android open source code
Delivering Quality code
Extensive knowledge of iterative development lifecycle management
and tools
Able to direct the work of others, prioritize tasks and allocate
resources
Must be able to lead cross-functional project teams and coordinate
activities of others.
Lead the development of at least 2 successfully shipped Android
applications


If interested please revert back with your updated CV to
ji...@mindlease.in.


Regards,
Jitin

-- 

3. error in installing android

4. Sip API

5. How to get UDP port created in Host when runing in Emulator

6. Open source Music app - MediaPlaybackService

7. Is this is possible in Android ?