proxy settings for emulator

by Chihau Chau » Tue, 28 Oct 2008 01:26:55 GMT


Sponsored Links
 I want to set a proxy server for my android emulator but the setting
doesn't work.

I have tried with "./emulator -http-proxy proxy.ucv.cl:8080" but I
don't have access to internet



-- 
Chihau Chau

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



proxy settings for emulator

by David Turner » Thu, 30 Oct 2008 19:17:39 GMT


 should be fixed in the next SDK release. Sorry for the annoyance





--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~


Sponsored Links


proxy settings for emulator

by David Turner » Mon, 03 Nov 2008 15:30:39 GMT


 CC-ing android-beginners (please do not write to me directly)

I believe that proxy support in the web browser was left out due to
release/timing pressure,
and this may not work properly in the current SDK. The next SDK release will
contain:

- the same browser implementation
- a re-implemented -http-proxy option that should work by transparently
rewriting HTTP requests.

Regarding the DNS issue, the emulated system uses by default the DNS servers
detected
by the emulator at startup on your system. You can however provide your own
list of DNS
server with the -dns-server option. Please read "emulator -help-dns-server"
for more details.

on the other hand, we don't plan to restrict which sites the proxy is used
for. You should use
a intermediate proxy to do the filtering, and connect the emulator to it
through -http-proxy.







--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



Other Threads

1. Strange NullPointerException in WebView.onTouchEvent in Android 2.1 Update 1

For some reason, since upgrading to Android 2.1 Update 1 (stock Nexus
One), I occasionally get NullPointerException in WebView.onTouchEvent
method. It does not happen all the time and that makes it difficult to
track down.  Here is the stack trace:

java.lang.NullPointerException
        at android.webkit.WebView.onTouchEvent(WebView.java:3977)
        at android.view.View.dispatchTouchEvent(View.java:3709)
        at android.view.ViewGroup.dispatchTouchEvent(ViewGroup.java:852)
        at android.view.ViewGroup.dispatchTouchEvent(ViewGroup.java:884)
        at android.view.ViewGroup.dispatchTouchEvent(ViewGroup.java:884)
        at android.view.ViewGroup.dispatchTouchEvent(ViewGroup.java:884)
        at android.view.ViewGroup.dispatchTouchEvent(ViewGroup.java:884)
        at com.android.internal.policy.impl.PhoneWindow
$DecorView.superDispatchTouchEvent(PhoneWindow.java:1659)
        at
com.android.internal.policy.impl.PhoneWindow.superDispatchTouchEvent(PhoneWindow.java:
1107)
        at android.app.Dialog.dispatchTouchEvent(Dialog.java:643)
        at com.android.internal.policy.impl.PhoneWindow
$DecorView.dispatchTouchEvent(PhoneWindow.java:1643)
        at android.view.ViewRoot.handleMessage(ViewRoot.java:1691)
        at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:99)
        at android.os.Looper.loop(Looper.java:123)
        at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:4363)
        at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
        at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:521)
        at com.android.internal.os.ZygoteInit
$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:860)
        at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:618)
        at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)


It appears to happen after the device resumes from sleep. I also tried
looking at the latest repo source, but the line number (3977) while it
is in the correct function is on line that does not make much sense to
cause the exception.

Has anyonhe seen a similar issue or knows where to get the correct
source of WebView.java that matches the released 2.1 Update 1?

Stefan

-- 

2. Eclipse Emulator

I set up Eclipse as directed on the android development site, and ran
the emulator after building one of the sample apps. The emulator comes
up and just displays some text and doesn't function after that. The
program doesn't even seem to run.

I am following the steps on the site exactly (or at least I think I
am), but no matter what program I try to run on the Emulator it never
seems to function (just displaying that same message).

Has anyone come across this before/know of the easy fix?

-- 

3. ALSA mixers

4. Search @ Market

5. Launcher activity

6. i want to control speed "ellipsize=marquee"

7. Problem in switching views