Mechanics of how to have free and paid apps in some apk

by Mattaku Betsujin » Tue, 14 Apr 2009 10:23:41 GMT


Sponsored Links
 I think the proposal is similar to iphone 3.0 where the app can charge the
user while the app is running, instead of, or in addition to, charging the
user during installation time.

Google should seriously consider this.

But, giving that the current market app can't even show the app's images, I
think it will take quite a while.






--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



Other Threads

1. froyo resmi untuk samsung galaxy 5 sudah ada?

Barusan baca posting di kaskus katanya update froyo resmi untuk
samsung galaxy 5 sudah tersedia. Walau katanya di SSC tertentu. Ada
yang bisa mengkonfirmasi? Wah kalau ada siap2 nih nongkron di SSC
Bekasi. Tapi katanya kok harus ditinggal 1-2 hari ya HH nya?



Salam,
-- 
achmad
ubuntu, android user
http://akamali.blogspot.com

-- 
"

2. [WTA] Gmail di GalMin sering FC

Malem RR,

As per subject, mohon pencerahan dari para tetua kenapa ya Gmail saya sering
FC. Dan ini terjadi kira2 empat hari belakangan ini. Seingat saya sih ndak
ada perubahan signifikan di hh.

Saya pake Samsul Galaxy Mini, dan pastinya default root lah. [denger2 GalMin
emang ga bisa di-root kan?]

Thanks in advance.
/p

---------
brought 2u by android@nokia.3315

-- 
"

3. [WTI] Live report - Galaxy Tab 10.1 Launch...

4. starting Activity with result calls onActivityResult from calling Activty

5. Ang.: Activity is destroyed than instantly created when pushing the sleep/lock-screen button

6. Optical character recognition

7. JBox2d for Android