OMX component Integration was success, but poor sound quality.

by guru » Mon, 15 Feb 2010 17:38:57 GMT


Sponsored Links
 Hi Ravi

Thanks for all your support/guidence. I am able to integrate AAC
decoder successfully to opencore. But when I play aac file, sound
quality is not clear.

I added some logs and after analyzing the logs, I guess some of the
frames might be skipped.In the function EmptyThisBuffer I am
maintaining a frame count (it's a static variable), once the main
thread sends the buffer contents to the component thread for decoding
I am increamenting the count and printing it.But the strange thing is
in the logs I am not getting the the frame count sequential, it's
random, not able to find out the reason.

What may be the reason? Is there any problem the way I am handling the
frames that PV is sending?.

Regards,
Gururaja B O

-- 



OMX component Integration was success, but poor sound quality.

by RaviY » Mon, 15 Feb 2010 22:29:42 GMT


 Good.

It's hard for me to guess. You might just want to add logging in all
places where you are consuming the buffer. Make sure that you are not
overwriting any input buffer.

-Ravi




-- 


Sponsored Links


Other Threads

1. [WTA] Droid 2 dan Smart

Pagi Suhu sekalian,
perkenalkan, saya anggota baru di groups ini dan masih nubi tentang OS robot
ijo..

as subjected, saya ada masalah antara Droid 2 dengan smart. saya sudah
inject smart ke Droid 2 sesuai dengan tutorial dari robotijo.org. inject
berhasil, udah bisa telp sama sms tapi paket data gak jalan. udah coba dial
ke *3333 tapi dapet pesen failed.
udah coba ke galeri Smart Sabang, katanya emang nomer smart yang baru
bermasalah (saya pake nomer 0882-XXXX-XXXX), apakah emang seperti ini ya?
mungkin ada suhu yang mengerti tentang smart atau cara inject yg lain mohon
bantuannya ya...

sebagai alternatif, ada info tentang AHA di Droid 2 gak ya??

-- 
===============
"

2. Printing di Galaxy Tab

Teman-teman, apakah ada yang bisa menjelaskan gimana caranya printing dari
galaxy tab langsung?

-- 


Salam,
Budi Agung Kurniawan

-- 
===============
"

3. sqllite

4. Desire Oxygen V.2 RC 6 ga bisa GPS

5. Koneksi internet

6. Mohon bantuannya..Spica saya pingsan.. slalu restart saat booting

7. Pengenalan robot ijo sejak dini