Debugger Display problem.

by Er. syed imran ali » Sat, 07 Mar 2009 19:41:59 GMT


Sponsored Links
 hello,
i have been facing problem on Eclipse. which is as follows.
when i use debug then in the file , it is showing particular
function only which is currently executing, on place of whole code.
if any one knows solution kindly reply soon.
one more thing, to run the Eclipse and Emulator i just copy the
folders form other computer to my pc. i did not install from Net. it
is working every thing fine except the Debugger View as written above.

Thanks and regards
Er. Syed Imran Ali


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



Other Threads

1. Guidance : Android ( kernel + drivers + porting + customization )

Hi everyone

I am a newbie to this android world. I have some knowledge about
linux. Can someone guide/provide me some stuff in-order to get a grip
on android kernel development, devices drivers, porting and android
customization. Goggling just takes me to lot of irrelevant stuff. I
have about 6 months of free time. Really interested in learning this
stuff. Please suggest some good resources.

Thank you in advance
Vivek

-- 

2. Hello everyone

I just got a new google phone from T-mobile.. will be using it and
from tomm.. and get use to the new environment.


Kiran

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~

3. Multiple timers in a ListActivity

4. adb

5. Changing the makers on the map

6. Change Fast Scroll to Alphabetical like Galaxy S or iPhone

7. Conversion old application