N1 update announced

by JP » Wed, 03 Feb 2010 04:28:13 GMT


Sponsored Links
 Speaking of Engadget...

 http://www.engadget.com/2010/02/02/nexus-one-gets-a-software-update-enables-multitouch/ 

I'll give it a shot some time this PM. If pinch-and-zoom aka
multitouch works as advertised, kudos.

--



N1 update announced

by Kent Loobey » Wed, 03 Feb 2010 05:28:11 GMT


 


Here is a link to a video on multitouch.

 http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/1065/15.638 

--


Sponsored Links


N1 update announced

by JP » Wed, 03 Feb 2010 12:34:31 GMT


 I skipped the video and jumped right to the update.

Nice. Finally.

In Maps it's not quite perfect; after releasing, the map animates to a
discrete zoom level.

Along with this update, we'll probably also need an update to the SDK.
Overlays (of my app anyway) do not receive draw events   during
multitouch pinching. Only after release, when the map animates to a
discrete zoom level, do the draw events come through.








--



N1 update announced

by Kent Loobey » Wed, 03 Feb 2010 12:52:03 GMT


 


Where did you find the update?
 




--



N1 update announced

by JP » Wed, 03 Feb 2010 14:05:16 GMT


 I followed the following instructions:
 http://www.androidcentral.com/how-manually-update-your-nexus-one 
includes link to download mirror
(They assume you know how to use adb)

Disclaimer: I do this with relative impunity; I use the N1 mostly as
dev phone only.










--



N1 update announced

by JP » Thu, 04 Feb 2010 02:30:48 GMT


 


A more serious issue discovered. For lack of a better description, app
sporadically disconnects from the underlying MapView, which turns
completely blank (not even the grid is being displayed). Manually
zooming brings it back but it totally throws off program-driven
zooming and animate-to's.

--



N1 update announced

by Tim » Fri, 05 Feb 2010 01:22:07 GMT


 


This make sense (although maybe it should be an option). The map is
only rendered on Google's servers at discrete zoom levels. It will
look best if the tiles are drawn 1:1, otherwise you'll get blurring or
aliasing.

--



Other Threads

1. mohon bantuan install driver nexian journey

permisi suhu-suhi,

saya kemaren baru coba meminang Journey. ROM saat ini pakai Apanda
official 2.2, dengan kondisi sudah di root.
{*filter*}jak pakai CMLEclair dan sekarang pakai Apanda, si juned kok masih
belum kedetect di 'adb devices' ya?
saya pakai Windows 7, 32bit, USB debug mode (USB debugging) sudah
dinyalakan, USB storage dan CD-Drive terdeteksi.
di Device Manager tidak terlihat ada kekurangan driver.
device tambahan yang terlihat ketika si juned dihubungkan dengan PC hanya:
- Disk drives (GOOGLE Mass storage USB Device)
- DVD/CD-ROM devices (Android SCSI CD-ROM V001 USB Device)

kira-kira masalahnya dimana ya?
terima kasih sebelumnya..
-adit-

-- 
===============
"

2. [WTA]minta review superbler v4 buat nexian journey dan tanya seputar journey

ada yang udah pake ROM superblev v4 dari boston mania, dan masih memakainya
sampai saaat ini, boleh minta reviewnya donk?
-gimana batrenya? apa bener lebih awet ky yg di tulis di boston mania,

-apa nih ROM sering crash atau banyak bermasalah, soalnya sy hanya untuk
pemakaian normal aja

gmana yah cara installny ? saat ini sy pake rom 2.1 bawaan nexian

terakhir, sy niat mau beli micro sd 8gb, ada yang bisa ksh saran bagusnya
merek apa dan class berapa,, klo cuma class 4 udh cukup bagus belom?
untuk mereknya apa bener yang berlabel "V" itu kurang bagus?

terima kasih, mlhon bantuanya

-- 
===============
"

3. (WTAsk) Setting Network 3G Only HD2 ROM Jaws MIUI

4. Help inject Flexi ke Droid X belum bisa Call dan SMS, sinyal udah dapet

5. GOT IT [ WTB: Motorola Droid 2 atau HTC Incredible atau EVO]

6. Problem cyanogen mod 6.1 pada htc evo

7. Changing price in the Market