How to overlay text on video from camera (using Mediarecorder)

by 小械褉谐械泄 袦邪褑邪泻 » Fri, 23 Apr 2010 08:02:10 GMT


Sponsored Links
 How to overlay text or any other object(image or draw something)
during recording video from camera using Mediarecorder ?
For example I need to record video with date and time over.
Is it any way to overlay or draw something ?

--



Other Threads

1. Fwd: Hero Rom

Tdk menjadi kendala.

Barusan kepencet jd email terkirim.
Kira2 ada yg pake Rom lain yg lbh bagus?

So far Rom ini saya pake dr kemarin sampe sore ini blm pernah hang.

Rgrds
Tjandra

---------- Forwarded message ----------
From: "Tjandra Kisnata" <spinwarr...@gmail.com>
Date: Aug 20, 2009 3:47 PM
Subject: Hero Rom
To: <id-android@googlegroups.com>

Barusan upgrade ROM magic tksel ke ROM Fatal1ty.
Review singkat :

- Tampilan keren banget. Aneka widget HTC bagus2
- yg paling berasa enaknya dibandingkan g1 Rom adalah data. contact kita
ngelink semuanya dgn social networking spt Facebook, Twitter dan Flickr.
Sampe temen update status fb aja bisa tau. Juga yg mau deket2 ulang tahun
juga  ketauan semuanya.
Saya rasa ini mirip dgn sinergy nya. palm pre.
- Di album foto semua foto temen di Facebook nongol. Hebat sekali ini.
- home screennya jadi nambah 7  halaman
- Twitter bawaannya pake peep  juga keren. Layak bersaing dgn twidroid dan
twit2go.

Hanya sayang ada kekurangan sbb:
- dulu di contact g1 ada pentol hijau yg menandakan temen kita lagi on
gtalknya. Jadi dr contact bisa kita click langsung utk komunikasi. Di Rom
hero ini ga ada simbol pentol ijo itu. Jadi yg nyebelin kalo kita buka
contact temen dan mau panggil dia di gtalk, kita mesti keluar dulu utk msk
ke gtalk.
- penambahan kata2 di setting text & locale menghilang. Blm ketemu masuk
dimana ini kata2 yang kita input. Sebab ini sekali diinput pasti bener terus
keyboard nya. Jadi meskipun ga ada keyboard beneran spt g1 sdh

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~

2. How do I submit an App in a different language?

Hi,

I have already submitted/published an app on the Android Market. I had
the strings.xml file translated into other languages, and now I'd like
to publish the different versions in that language.

I cannot help but get the impression that by doing so, I will erase
the original (in English) version.

I think because the package name is the same throughout the entire
product that the Android Market sees it as the same APP and will
overwrite any previous apps.

How do I publish an APP (APK) file that has just been translated or
localised for a different language? What is the procedure? Do I have
to go in the code and change the entire code ? or is there another
way?

Thanks for any help,

Kind Regards,
H

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~

3. Update CRC37

4. how to arrange for onNewIntent() ?

5. problem runnin Hello World Programme

6. easiest way to set an ImageButton background to be transparent

7. Recruiting one developer to help code for an ADC2 idea