Displaying an Image

by Will » Fri, 27 Feb 2009 19:31:37 GMT


Sponsored Links
 It's my first time using Android. I've make an EditText in which the
user can enter the URL of an image, then it downloads then image, and
then it make a drawable out of the image. Now all I want to do is
display the image in full screen without anything fancy. I'm looking
through the framework and not finding anything. Is there a simple
feature that makes a drawable go full screen until the user hits the
home or back button?



--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



Displaying an Image

by mathiastck » Fri, 27 Feb 2009 20:55:31 GMT


 For you sir, I would recommend:



Sponsored Links


Displaying an Image

by mathiastck » Fri, 27 Feb 2009 21:01:23 GMT


 On this note, the short description of this group:
"
Android Framework
Discuss developing and extending the Android framework for
applications (everything above the kernel).
"

found here:




Other Threads

1. Nexus One rooted, solution update, maybe;-)

Houstoun we have a problem,
Kemaren dah dibahas klo gara2 recovery file akibat rooted, kita ngga bisa
update pake stock rom, atau rom asli.

Masalahnya kemarin gimana dapetin recovery orisinal.
Nah gini caranya, recovery.img ada di rom asli yg ada di file zip di
section  yg ditulis seraph di xda-developers. File yg biasa kita pakai zip
nya langsung, yg stock rom di unzip, nanti ada file recovery.img.
Pakai sdk bisa kita flash ke nexus, fastboot flash recovery recovery.img.
Atau taruh di sdk di pc dan fastboot boot recovery.img.
Nanti kita masuk recoverynya yg asli yg gambar segitiga dan robot ijo kecil.
Klik volume button+power maka kita masuk pilihan recovery, dan pilih flash
update.zip yg sebelumnya sudah kita taruh di root sdcard berisi update
original.
Semua jalan....sampai..... saat terakhir flash ada error 7 something
hahahaha.

Jadi sebenernya cara diatas masih gagal, entah karena recovery atau
update.zip nya korup.

Akhirnya ngga usah pusing lah, download aja custom rom buatan enomther 1.51
dan radio updetnya.
Flash.....

Hasilnya sama dengan update original, pitch cubit sudah bisa di browser dan
galeri. Radio naik versi, bahkan ada bonus wireless tether :-)
Dapet map baru versi 3.4 makin keren bisa ngukur jarak segala.
Dapet google googles langsung.

Jadi ngga perlu bela2 in deh buat kembali non rooted :-p kecuali terus
penasaran hehe.

Enjoy Nexus

-- 
"Indonesian Android Community [id-android]" 

2. Strange platform error in Droid(2.0.1), Hero(1.5)

> I am seeing this exact same stacktrace as well. I'm loading a Listiew

As with Mr. Weiss, I've run into exceptions like this when I screwed up
the threading.

For example, I have an EndlessAdapter which implements the exact pattern
you describe -- "trying to progressively load more items once the last
item is hit". Up until very recently, I had a bug that would only be
encountered under certain conditions, caused by the fact that I was adding
items to the adapter from a background thread (or, more accurately, from
doInBackground() of an AsyncTask). Moving that logic to onPostExecute()
cleared up the bug.

-- 
Mark Murphy (a Commons Guy)
http://commonsware.com
Android App Developer Books: http://commonsware.com/books.html


-- 

3. What is the proper result for Handler.Callback.handleMessage() ?

4. Updating a pre-installed application

5. How to use a Live Wallpaper in an Activity?

6. Textview with graphic (dynamically changing) inside.

7. Add languages to arm-eabi-gcc