ActivityManager.restartPackage() and syncing - Sync on StatusBar remains after killing

by Dianne Hackborn » Sat, 03 Oct 2009 00:47:14 GMT


Sponsored Links
 You'll probably need to reboot your device.  You could try toggling the sync
checkbox to make it restart a sync, but this may not complete fix things.
 Force stopping built-in applications is playing with fire. :)  (Fwiw,
possibly you force stopped the apk in gapps that managers the connection to
the google services, so you no longer are getting tickles to cause updates
and other things related to your account.)






-- 
Dianne Hackborn
Android framework engineer
hack...@android.com

Note: please don't send private questions to me, as I don't have time to
provide private support, and so won't reply to such e-mails.  All such
questions should be posted on public forums, where I and others can see and
answer them.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



Other Threads

1. Emulator permission problem

Im am trying to download a file via HTTP and save it to phone/SD card.
But i keep getting the flowing error.

Parent directory of file is not writable: /sdcard/txt.txt

I have also tryed downloading straight to the phone but i keep getting
the same error. Is it possible to change the permssions on the
emulated phone/SD card? If so how do you do that?
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~

2. Akhirnya Obat kuat Datang Juga (MugenBatt)

As promised kurang dari 2 minggu udah datang bahkan barangnya :)

tengkiu untuk yg sudah pre-order, akan di japri 1-1 (catetannya ada di mac,
ini lagi di windows) karena harganya beda :)

Sekarang barang sudah ready

A. HTC Dream
2400mAh
1200mAH

B. HTC Magic
3650mAH
2600mAH
1550mAH

C. HTC Hero
3200mAH
1550mAH


Sedikit ulasan:
Pas dateng, langsung i buka and ambil 1 buat sang jagoan putih ane yang
3200mAH (paling gede saat ini untuk Hero)
Batt doornya pas bener ama body mulus putih sang jagoan dan body yang ini
ada lens cover untuk mencegah masuknya debu2 di mata sang jagoan.
Walaupun berpunduk,  si camera masih dapat berjalan dan tidak ada sisi2
camera yang tertutupi (nice work mugen)
Sekarang lom bisa diapa2in karena harus tradisi 8 jam pengecasan pertama,
sedikit bulky tapi worthed untuk bisa online terus :)
Warna backcover hampir sama dengan bodynya tapi tidak teflon but {*filter*}ized
coating agar tidak licin
Berhubung i pake moshi pouch, dan voila fit banget.

nanti kalo uda bosen baru pesulap ane di pakein 3650 mantapzzzz

japri ke anton...@showcasefever.com

~...@herodroid
*penghiburlaraatasMotoCliq*

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Google Groups "Indonesian Android Community [id-android]" group.

To post to this group, send email to id-android@googlegroups.com

To request to subscribe to this group, please visit the following page:
  http://www.***.com/ 

To send a message to the owner, visit the following page:
  http://www.***.com/ ;hl=en-GB    or   
    agus.hamonan...@gmail.com


For more options, visit this group at
 http://www.***.com/ 

To unsubscribe from this group, send email to
id-android+unsubscr...@googlegroups.com

Indonesian Android Community on Facebook

 http://www.***.com/ 
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

3. ring app crash when using telephony manager to listen for calls

4. BitmapFactory: decoder->decode returned false

5. Starting activity from service/receiver ? Bugged in 1.6 ?

6. Screen Off and Lock Notfication?

7. Android and SQLite - setting up a db at install time