Live Wallpaper - How to detect home screen sliding?

by Robert Green » Fri, 15 Jan 2010 12:30:15 GMT


Sponsored Links
 I've checked the WallpaperService.Engine class and don't see
anything.  What's the best practice for detecting home screen
sliding?

Thanks



Live Wallpaper - How to detect home screen sliding?

by Romain Guy » Fri, 15 Jan 2010 12:47:04 GMT


 onOffsetChanged()

 http://d.android.com/reference/android/service/wallpaper/WallpaperService.Engine.html #onOffsetsChanged(float,%20float,%20float,%20float,%20int,%20int)



>


Sponsored Links


Live Wallpaper - How to detect home screen sliding?

by Robert Green » Fri, 15 Jan 2010 12:56:16 GMT


 Aha, I don't know how I missed that.  Ok, that makes life easy.  I'll
just start with a view of predefined width and use the xOffset to know
how far to pan in one direction or another.

Thanks Romain!




> >



Other Threads

1. [WTS] Nexus S (BNIB)

Malam Om Moderator


Maaf nih, menganggu, saya mau helep rekan senior di kantor untuk jual
Nexus S (BNIB).

Kalo ada yg minat lansung japri saya aja ya, ntar saya kasih no hp
beliau jadi ntar rekan2 yg minat bisa lansung kontak aja

ps. yg rekan senior ini dulu yg interview saya di kantor sekarang, so
di jamin 100% no funny business deh.


-- 
Regards,

Rizki Akbar
08121007550
www.moza-gadget.co.cc
rizki061...@gmail.com
kaskuser : aloly

-- 
===============

2. Smartphone Android 2.3 di Indonesia yang sudah beredar

Hi all,

Saya mau tanya, skrg ini di indonesia, apakah sudah ada
smartphone-smartphone yg menggunakan OS Android 2.3?
Terima kasih

Regards
Hendy

-- 
===============

3. FYI : SPB Mobile Shell 5.

4. [id-android-Dev] Mod: Tawaran kepada komunitas ID Android untuk mencoba & bergabung di FlexiMarket

5. HELP: Emergency Mode!!

6. Install angry bird koq gak berhasil..

7. Steve Jobs: Honeycomb only has 100 apps.