Ideas for improvements - where to send?

by The IT Guru » Fri, 25 Sep 2009 02:10:33 GMT


Sponsored Links
 Hi guys, (and girls), I would like to know where I can submit ideas,
and suggestions for making android better - and also maybe some of the
apps in android - Is this the right place to discuss them?

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



Other Threads

1. Layout Highlight

Hi,

Can any one know how to highlight when we touch the layout?....

In my program i'm adding adding a textview to Linear Layout.
When user touchs the Linear Layout it should perform some action.
Its all working.
But when user touches the screen. Its not highlighting.
So it is not looking good..

Any one know how to highlight?..

-- 
Thanks & Regards
Sasikumar.S

-- 

2. Robot ijo makan apel.

tiba2 dapet ide bikin gambar kyk gini.. kira2 ad yg tertarik ga klo djadiin
stiker?
gw ga tau cara bikin stiker sih, tp klo ad yg tertarik mo bikinin en jualin
/ bagi2 gratis, boleh minta ke gw file svg-nya, asal gw dapet gratis jg klo
jadi dbikin, hehehe.. (klo jualnya kemahalan, gw minta 'royalti' jg,
wekekekk..)

oiya, klo ad yg brtanya2 knapa gw pake logo apple yg warna-warni, itu
soalnya pas nemu di internet yg dah jadi svg yg ituh.. klo mo jawab lebih
diplomatis lg, mgkn krn itu logo apple yg paling khas dari apple (logo yg
skrg gak bisa dbilang 'khas', makanya apple jd sering nuntut sana-sini klo
ad logo yg mirip dikit).. xD

ide stiker android-apple ad 1 lg sih, tp blon gw tuangkan di media mana2
idenya.. =)

btw, maap klo trnyata dah ad yg prnah bikin kyk gini, sumpah ini beneran
idenya tau2 nongol gara2 gw begadang nontonin pelem seri sampe jam 2 lewat..
xP

-- 
"Indonesian Android Community [id-android]" 

3. "read" current speaker audio

4. Which will make Faster?...

5. How to make a animated ( live ) Wallpaper

6. Vanillain

7. apk: package tracker :)