problem in service in manifest file

by Honest » Mon, 17 Aug 2009 18:47:29 GMT


Sponsored Links
 Hello,

I have created the one class named MyService which extends Service. it
is in com.saltriver.service package. Now  can some one tell me how i
should specified it in anroidmanfiest.xml file. The following is
content of xml file but it is giving error in <service>. so can some
one tell me what is wrong in it.

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<manifest xmlns:android=" http://schemas.android.com/apk/res/android" ;
      package="com.saltriver.service"
      android:versionCode="1"
      android:versionName="1.0">
    <application android:icon="@drawable/icon" android:label="@string/
app_name">
        <activity android:name=".ServiceExample"
                  android:label="@string/app_name">
            <intent-filter>
                <action android:name="android.intent.action.MAIN" />
                <category
android:name="android.intent.category.LAUNCHER" />
            </intent-filter>
        </activity>
    </application>
    <service android:name=".service.MyService"/>

<intent-filter>


</intent-filter>

</service>
    <uses-sdk android:minSdkVersion="3" />
</manifest>


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



problem in service in manifest file

by String » Mon, 17 Aug 2009 21:33:30 GMT


 It'd be helpful if you said what error you're getting.

First off, what you've posted isn't valid XML, the service element's
getting closed twice. Take the / out of the opening tag.

Second, if you get an error of "Class .service.MyService does not
exist", try changing your opening service tag to:
<service android:name=".MyService">

String




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~


Sponsored Links


Other Threads

1. System Font Files

Anybody know how to get to the system font files programatically?

I am building an app that needs the files to render it's own bitmaps,
and I want access to whatever is installed on the device by default
(in addition to some fonts that i will package with it).

I know I get the ones from the SDK, but my app is already fairly
large, and font files are heavy - plus, this doesn't help for
localized fonts...

-- 

2. opencore and gralloc on Power VR SGX

Hi List,

i'm porting Android to a Samsung S5PC110 "Hummingbird" with PowerVR
SGX540. Everthing is working except Video playback when i try to
playback im seeing this in the logcat:

 ( 2539): alloc(800, 480, 4, 00000d00, ...) failed -22 (Invalid argument)
D/        ( 2539): Allocated buffers:
D/        ( 2539):   0x22fb60: 1500.00 KiB |  800 x  480 |  1 | 0x00000133
D/        ( 2539):   0x2304e8:  750.00 KiB |  480 x  800 |  4 | 0x00000300
D/        ( 2539):   0x234c98:  406.25 KiB |  800 x  130 |  1 | 0x00000133
D/        ( 2539):   0x23cd78:    2.50 KiB |   12 x   20 |  1 | 0x00000133
D/        ( 2539):   0x2f87a8: 1500.00 KiB |  800 x  480 |  1 | 0x00000133
D/        ( 2539):   0x3104a0:  750.00 KiB |  480 x  800 |  4 | 0x00000300
D/        ( 2539):   0x32c4c0: 1346.25 KiB |  480 x  718 |  1 | 0x00000133
D/        ( 2539):   0x36db98:  118.75 KiB |  800 x   38 |  1 | 0x00000133
D/        ( 2539):   0x3cb078: 2243.75 KiB |  800 x  718 |  1 | 0x00000133
D/        ( 2539):   0x3cedb0:  118.75 KiB |  800 x   38 |  1 | 0x00000133
D/        ( 2539): Total allocated: 8736.25 KB

so the gralloc device is giving me that error. I have done some
research and got to the point that allocating a buffer with
"GRALLOC_USAGE_HW_2D & GRALLOC_USAGE_HW_TEXTURE" fails when i use the
HAL_PIXEL_FORMAT_RGB_565 pixelformat. All other allocation work fine.
The function that tries to allocate the buffer is
LayerBuffer::BufferSource::initTempBuffer what is called from the
OnDraw method of the LayerBuffer. I'm not sure why only this special
case is failing.
Do you have any clues on that how to work around this issue or where i
can investigate?

Thanks in advanced.

-- 

3. Problem getting apps to know internal nand memory available on Archos 7HT

4. [WTA] apps kindle for android

5. G1 Matot

6. [WTA] kirim file lewat bluetooth selalu gagal

7. sedikit curhat soal signal evdo