Deployment of application specific dyanamic link library

by Layeeq » Mon, 13 Apr 2009 12:16:12 GMT


Sponsored Links
 If an android application has a component written in c/c++ and is
built as a dynamic library,  then can it be deployed in /data.  For
example in /data/mytestapp/lib/mytestlib.so.

Is it okay to deploy under /data?

I notice that all native dlls are  in /system/lib folder.  Will there
any be problems with permission?  How to make sure that this file
cannot be deleted?

Regards,
Layeeq

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



Deployment of application specific dyanamic link library

by lbcoder » Mon, 13 Apr 2009 20:45:23 GMT


 If an android application has a component written in c/c++, then it
will only run on devices that share similar CPUs. Not a problem *AT
THE MOMENT*, but this WILL change, SOON.




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~


Sponsored Links


Other Threads

1. Tanya2 android (sorry newbie nih)

All,

Setelah capek baca2 email disini {*filter*}tara ga ada satupun andro yg ada di 
sekitar gw. Mohon bantuan nya untuk memberikan info2 android di bwh ini, dan 
karena bajet mepet serta ga ada nyali buat oprek2 jadi hh nya terbatas pada 2 
tipe ini.
1. G1 2nd
2. New spica
Diantara 2 andro di atas manakah yg worth to buy? Yg penting sdh bs diupdate ke 
eclair dan ada market nya (bener ga tuh requestnya)
Mohon saran2 nya, kalo ada yg nawarin dgn harga ok jg dipersilahkan by japri. 
Thanks all

-- 
"Indonesian Android Community [id-android]" 

Join:  http://www.***.com/ 
Moderator: id.andr...@gmail.com
ID Android Developer:  http://www.***.com/ 
ID Android Surabaya:  http://www.***.com/ 
ID Android on FB:  http://www.***.com/ 

2. Attachment html ga bisa dibuka

Para suhu minta tolong dong kenapa ya di N1 ane file attachment html ga bisa
dibuka



"Dikirim dengan Nexus One dari Putussibau perbatasan Indonesia-Malaysia
(Powered by M2 Net INDOSAT)"

-- 
"Indonesian Android Community [id-android]" 

3. onActivityResult not being called in Activity that uses GLSurfaceView

4. Change Button Position Screen

5. dependency between applications

6. Aren't focus states supposed to bubble to child Views?

7. Will 900ms of calcs run faster in another thread?