HTC Sense UI on Dream

by Fidelis Reddenhurst » Sun, 11 Apr 2010 23:32:56 GMT


Sponsored Links
 Hi semua, saya newbi banget nih di sini baru make htc g1, nah saya tuh mau
tanya .. mungkin ga di g1 saya bisa dipasangin sense UI kaya di hero gitu?
Jd ada weathernya, trs sm widget2 yg lain gitu.. btw beda eclair sama 1.6
apa aja yah... makasih :)

Sent from my HTC Dream via Matrix Indosat

-- 
"

To unsubscribe, reply using "remove me" as the subject.



HTC Sense UI on Dream

by Justinus Adrianto » Mon, 12 Apr 2010 08:47:00 GMT


 Ada koq, custom rom sense hero, mantap
Sayang gak bisa app2sd, bisa manual app2sd gak ya

^ Jus ^
~ envoyer utilisant blanc d'un google~
Super CDSI V4 
On Apr 11, 2010 10:55 PM, "logay.pek...@gmail.com" <logay.pek...@gmail.com>



Cek aja di xda developer bro,perasaan sih ada romnya yg begituan make sense
ui.

--- Sent with System SEVEN - Samsung Omnia Pro b7730 Windows Mobile 6.5 ---


-----Original Message-----
From: Fidelis Reddenhurst <sleazynes...@gmail.com>
Sent: Sunday, 11 Apri...
To unsubscribe, reply using "remove me" as the subject.

-- 
"


Sponsored Links


HTC Sense UI on Dream

by Fidelis Reddenhurst » Mon, 12 Apr 2010 15:17:32 GMT


 oh gituu cara2nya gimana yah bro? pengen bgt hhe





-- 
"



HTC Sense UI on Dream

by Justinus » Mon, 12 Apr 2010 15:25:56 GMT


 Dream nya apa bri, T-Mobile apa SingTel

Udah di root ?





oh gituu cara2nya gimana yah bro? pengen bgt hhe
Ada koq, custom rom sense hero, mantap Sayang gak bisa app2sd, bisa manual app2sd gak ya ^ Jus ^ ~ envoyer utilisant blanc d'un google~ Super CDSI V4 On Apr 11, 2010 10:55 PM, "logay.pek...@gmail.com" <logay.pek...@gmail.com> Cek aja di xda developer bro,perasaan sih ada romnya yg begituan make sense ui. --- Sent with System SEVEN - Samsung Omnia Pro b7730 Windows Mobile 6.5 --- -----Original Message----- From: Fidelis Reddenhurst <sleazynes...@gmail.com> Sent: Sunday, 11 Apri... To unsubscribe, reply using "remove me" as the subject.
-- Jus* || owner white google 1 || ~ send using pc jang krik krik krik ~ $ www.cash-flowing.com $ -- "



Other Threads

1. Iphone+iPod over 30 million

Read this in a live blog about iPhone OS 3.0 anouncement. Makes me wonder why 
I'm still here instead of just continuing with iPhone . I remember, I want my 
apps to have full market penetration and betting that android will get as big 
as apple worldwide. 



      


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~

2. Location.getTime() does not return milliseconds

It just says the units are in milliseconds; it doesn't say anything about
the accuracy.  I certainly wouldn't expect (nor probably want) fixes more
than every second. :}






-- 
Dianne Hackborn
Android framework engineer
hack...@android.com

Note: please don't send private questions to me, as I don't have time to
provide private support.  All such questions should be posted on public
forums, where I and others can see and answer them.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~

3. media player porting and omx

4. adb and Eclipse list no device after 1 minute

5. Intercepting outgoing sms

6. Is there a large efficiency difference between Canvas.drawBitmap or OpenGL?

7. News via WSJ ... 1 Million + G-Phones Sold So Far