Ada yg Punya Font Android....?

by D Agustyan » Wed, 21 Apr 2010 11:47:16 GMT


Sponsored Links
 Bro semua, apa ada yang punya font type android......? boleh saya minta,
saya cari2 gak nemu2 dan hasilnya beda....

thx

salam,
deddy

-- 
"



Ada yg Punya Font Android....?

by dantez » Wed, 21 Apr 2010 13:46:09 GMT


 aye udah pernah coba posting beberapa di xda, bro

coba ke xda, search postingan id teradaz aja





-- 
"


Sponsored Links


Ada yg Punya Font Android....?

by D Agustyan » Wed, 21 Apr 2010 14:24:29 GMT


 gw dah cari gak ada bro, mungkin aja gw baru gabung bro......


2010/4/21 dantez <blepe...@gmail.com>



-- 
"



Ada yg Punya Font Android....?

by Ari Nurtjahja WS » Wed, 21 Apr 2010 14:49:53 GMT


 Yang seperti ini bukan ya..?
 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3771562 

regards,
ariws



gw dah cari gak ada bro, mungkin aja gw baru gabung bro...... 2010/4/21 dantez <blepe...@gmail.com <mailto:blepe...@gmail.com>> aye udah pernah coba posting beberapa di xda, bro coba ke xda, search postingan id teradaz aja On Apr 21, 10:47 am, D Agustyan <d.agust...@gmail.com > Bro semua, apa ada yang punya font type android......? boleh saya minta, > saya cari2 gak nemu2 dan hasilnya beda.... > > thx > > salam, > deddy > > -- > " -- " -- "
-- "



Ada yg Punya Font Android....?

by Justinus » Wed, 21 Apr 2010 14:55:34 GMT


 Ini utk HH Android, makenya gimana yah ?

:D



Yang seperti ini bukan ya..? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3771562 regards, ariws
-- Jus* || owner white google_one || HTCClay's CSDI_REMIX_SuperCSDI_X10 v1 update 4/12/2010 ~ send using pc jang krik krik krik ~ $ www.cash-flowing.com $ -- "



Ada yg Punya Font Android....?

by D Agustyan » Wed, 21 Apr 2010 15:00:09 GMT


 waduh bro harus pake login dulu yah.....dah kirim japri ke gw aja...filenya
gak besar kan.....thx bro

2010/4/21 Ari Nurtjahja WS <ari....@gmail.com>




-- 
"



Other Threads

1. Accelerometer is cukoo???

I see an acceleration of -9 in the y-direction ( due to gravity, of
course). Now, keeping the phone fixed, not rotating the screen or
anything, I interrupt the app my pressing the call button and then
coming back, I see an acceleration of +9 in the x-direction. This
switching of the coordinates happens without onAccuracyChanged being
called, so how on Earth can we consistently use the accelerometer's
output?

Please shed some light on this. Is this fixed in SDK 1.5?
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~

2. ToggleButton - how to implement iPhone-style ToggleButton?

Hi,

I think Android does not provide iPhone style toggle button?
Look at the picture below, when I just want to set ON|OFF for some
settings, I think the iPhone style and Android style ToggleButton are
both OK for me, but I have an application, I want to migrate it from
iPhone SDK -> Android Platform?

Can someone give me a hint about how to do that?

P.S:
Because the iPhone style ToggleButton has a slider in it, so it
supports drag&drop, Do I have to implement the TouchEvent listener?

Thanks.

iPhone style ToggleButton:
###OFF
ON####
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~

3. Google Talk Shared Status Messages

4. How to find out screen status: active/dark?

5. How to change a Uri to a file?

6. Using Prebuilt Toolchain with configure and make

7. intent from dialog and back ?