Android-CDMA

by M. Ade Ghufron » Sun, 17 Jan 2010 22:51:24 GMT


Sponsored Links
 As subject,

Untuk tipe handheld as subject sudah ada blum yah? Kalo ada tipe n merk apa 
yang udah support Evdo Rev A dan Rev B? 
Thanks B4 

Kind Regards,
M. Ade Ghufron| 08811210884| Ym!: ade_ghufron| G: ade.ghufron| ouR

Sent from my AXIS Worry Free BlackBerry smartphone



Android-CDMA

by Ary Febriyanto » Sun, 17 Jan 2010 23:10:12 GMT


 Hero ada om




As subject,

Untuk tipe handheld as subject sudah ada blum yah? Kalo ada tipe n merk apa
yang udah support Evdo Rev A dan Rev B?
Thanks B4

Kind Regards,
M. Ade Ghufron| 08811210884| Ym!: ade_ghufron| G: ade.ghufron| ouR

Sent from my AXIS Worry Free BlackBerry smartphone
--
=========================
Google Groups "

=========================


Sponsored Links


Android-CDMA

by Eddy Yuniar » Sun, 17 Jan 2010 23:12:00 GMT


 disini ada yang ngejual android cdma-nya gak?
*ngarep




>



Android-CDMA

by Ary Febriyanto » Sun, 17 Jan 2010 23:20:15 GMT


 Coba aja bikin thread WTB bro, kalo gak salah waktu itu pernah ada yg pake
HTC Hero Sprint




disini ada yang ngejual android cdma-nya gak?
*ngarep

On Sun, Jan 17, 2010 at 10:10 PM, Ary Febriyanto <ary.il...@gmail.com>



--
=========================
Google Groups "

=========================



Android-CDMA

by Rizki Muhammad » Mon, 18 Jan 2010 07:01:16 GMT


 karena,di tempat pemasarannya (us) mayoritas menggunakan sistem inject
mungkin?




Kenapa ya handset handset canggih masih pake inject untuk jaringan  cdmanya
jadi khan repot kalau mau dipakai , kalah sama hp china cb udah dual on pake
sim card lagi :)
Powered by Telkomsel BlackBerry

-----Original Message----- From: Prayudi Aji <pray.andr...@gmail.com> Date:
Sun, 17 Jan 2010 22:34:...

--
=========================
Google Groups "

=========================



Android-CDMA

by Lutfi » Wed, 20 Jan 2010 21:24:36 GMT


 Yg inject itu jg china yg produksi :-D



On Mon, Jan 18, 2010 at 6:01 AM, Rizki Muhammad



>



Other Threads

1. Compilation output size

Hello,

I noticed compilation output size of Android is about 1.8GB.  Is that
normal?

Is this any superfluous files or folders I could delete?

regards,


Frdric

-- 
unsubscribe: android-porting+unsubscr...@googlegroups.com
website: 

2. What to do when any media files are deleted?

Dear.

I am testing Bluetooth file transfer.

When any files are transfered by FTP via BT,
mMediaScanner.scanFiles(mFiles, null);  is used to notify MedisScanner
adding new media files.

But if any files are deleted by FTP, what api should be called?

To sum it up, current problem is that,
1. When new media files are added, MediaScanner is notified through
MediaScanner.scanFiles(mFiles).
2. but how should MediaScanner be notified when any files are deleted
on SD card?

Please share your suggestion.

Thanks.

3. permissions to start SystemService in package

4. how to put Search on Google MAP>

5. Extra SDK and NDK ability + couple questions

6. How to implement FADE effect in background of ListView?

7. Hprof dump support in SDK 2.1