I'd like to modify the Dialer program

by towlie » Fri, 22 Aug 2008 04:48:09 GMT


Sponsored Links
 What I'd like to do is give the user the option of how they want to
dial someone.
ex service provider, yahoo voice, skype, vonage.  Why stop there?  You
could bind
phone numbers from several service providers as well if you wanted
to.  Also I want
each protocol to play nice with each other when incoming calls come
in.  I'd like the
dialer to accept a plug-in for each service.

I know the scope of this project would be pretty big.  Most protocols
are not available
to the public and I think most companies don't want users to have this
kind of flexibility
on a phone.  It would be nice to start off with maybe just one other
option besides
service provider.  Hopefully the most simple.  Any suggestions?

I'd also be interested in knowing if the dialer source code is
available.  I downloaded
the SDK 0.9 code and did a grep for dialer but found nothing.  If it's
not open then
what kind of views were used to make the custom buttons and text
boxes?

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



I'd like to modify the Dialer program

by chokoreto » Sat, 30 Aug 2008 00:44:31 GMT


 Hi,

Is there a way to extend the existing Contacts View (content://
contacts/people)
to show more information (such as presence, status) and also do more
actions on the contact? (e.g. set presence)

If there is not, what would you recommend to do?
Is there something planned for V1.0? or for V2.0?

Regards,
Reto










--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~


Sponsored Links


Other Threads

1. Layout Scaling

Hello,

I would like to know that is there any way to scale the layout so that
activity/application's UI fits in to provided rendering area?

I come across with the WindowManager.Layout.FLAG_SCALED in SDK but
don't know which is the most appropriate class in Android Framework to
use it?

Could anyone please give some insight on this?

Thank you,
Sanjay

-- 

2. Kejadian Ajaib Pas Charge Milestone.

Dh all, mau cerita dikit tentang kejadian sesuai dengan subjek di atas.

Ceritanya lagi senang2nya mainin robo defense di milestone, trus pas batere 
udah menipis, beberapa kali tetap nekat untuk main game itu dalam kondisi di 
charge. Eh tiba-tiba milestone ngambek, sentuhan-sentuhan jari saya di layar 
benda pintar itu tidak lagi sesuai keinginan.
Tekan icon A, yang jalan malah aplikasi icon B. Geser layar, yang keluar malah 
tampilan setting, dll. lagi.

Panik, akhirnya browsing mengenai hal ini. Ternyata di forum suatu website hal 
ini sudah di bahas. Saya baca perdebatan-perdebatan yang terjadi disitu. Mulai 
dari voltase, charger, panjang kabel charger yang di nilai kependekan, sampai 
kesalahan unit milestone-nya sendiri.

Karena pusing bacanya (aslinya sih krn bahasa inggris saya minim, hehe), 
akhirnya coba charge via usb notbuk, untuk beberapa lama milestone kembali 
normal, namun kepikiran, masa' untuk charging aja kudu nyalain notbuk sih?, 
cari solusi lain ah.

Akhirnya serius baca beneran artikel2 di forum lain dan menemukan salah satu 
solusi ttg panjang kabel itu tadi. So, lalu saya coba gunakan usb extension yg 
panjangnya 3m (utk nyambung cctv pakai {*filter*}) di sambung dgn kabel charger 
standarnya, ternyata milestone cuma bs charge bbrp saat saja dan abis itu 
bengong gak charging sama sekali. Malah gagal keknya yah percobaannya.

Lalu saya coba kabel usb extension yang 1 meteran, sambung lagi dengan kabel 
charger standarnya, dan akhirnya sejauh ini bisa normal tanpa kendala meski 
tetap sering di siksa untuk nemenin main game di saat masih di charge, hihi. 
Tapi siksaan udah mulai berkurang koq, krn lagi asik ama mainan yang lain 
sekarang ini.

Ada yang pernah ngalamin?, ada solusi lainnya gak?.
Semoga temen2 gak ngalamin hal yg sama kek 'teman bermain' saya di atas yah? .. 
:-p



K. Pamungkas

Sent from my GetirBerry
powered by Sinyal Kuat INDOSAT

-- 
"Indonesian Android Community [id-android]" 

Join:  http://www.***.com/ 
Moderator: id.andr...@gmail.com
ID Android Developer:  http://www.***.com/ 
ID Android Surabaya:  http://www.***.com/ 
ID Android on FB:  http://www.***.com/ 

3. About Image taken time in Media Scanner.

4. How to add new resources subfolder in Eclipse?

5. How to fill remained available space if i want to put a button to bottom?

6. Text from configuration to widget

7. Bluetooth SPP communication & bluetooth chat example