How to catch event from the virtual keyboard ?

by Dianne Hackborn » Thu, 30 Jul 2009 21:43:11 GMT


Sponsored Links
 Either set the window flag to have your IME's window consume all touch
events, or make it larger so the user hits it.  Note that there is no way to
be able to receive touch events there and selectively decide whether they go
to the underlying application, it is either all or nothing.







-- 
Dianne Hackborn
Android framework engineer
hack...@android.com

Note: please don't send private questions to me, as I don't have time to
provide private support, and so won't reply to such e-mails.  All such
questions should be posted on public forums, where I and others can see and
answer them.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



Other Threads

1. [WTS] Nexus S (BNIB)

Malam Om Moderator


Maaf nih, menganggu, saya mau helep rekan senior di kantor untuk jual
Nexus S (BNIB).

Kalo ada yg minat lansung japri saya aja ya, ntar saya kasih no hp
beliau jadi ntar rekan2 yg minat bisa lansung kontak aja

ps. yg rekan senior ini dulu yg interview saya di kantor sekarang, so
di jamin 100% no funny business deh.


-- 
Regards,

Rizki Akbar
08121007550
www.moza-gadget.co.cc
rizki061...@gmail.com
kaskuser : aloly

-- 
===============

2. Smartphone Android 2.3 di Indonesia yang sudah beredar

Hi all,

Saya mau tanya, skrg ini di indonesia, apakah sudah ada
smartphone-smartphone yg menggunakan OS Android 2.3?
Terima kasih

Regards
Hendy

-- 
===============

3. FYI : SPB Mobile Shell 5.

4. [id-android-Dev] Mod: Tawaran kepada komunitas ID Android untuk mencoba & bergabung di FlexiMarket

5. HELP: Emergency Mode!!

6. Install angry bird koq gak berhasil..

7. Steve Jobs: Honeycomb only has 100 apps.