Aplikasi mencatat pemakaian data

by Amil Luthfi » Wed, 16 Jun 2010 18:14:19 GMT


Sponsored Links
 Baru 10 hari pake layanan unlimited TelkomSel tapi usage 500mb dah 
abis......waduh komplain ke TelkomSel mereka nga punya pencatatan pemakaian 
data pelanggan daripada berdebat mendingan cari apk buat nyatet aja 
deh.......ada yang tau?

-- 
"



Aplikasi mencatat pemakaian data

by Reza Iransah S.AB » Wed, 16 Jun 2010 18:44:22 GMT


 Dipake apa gan.
Cpt bgt abisnya...sy udh 22hari msh sisa 230mb om.dipake push,download
aplikasi dr market,ym online terus,browsing kaskus tiap hari....
:)

Sent From HTC Magic 32A. cnectd : PektayLogay




Baru 10 hari pake layanan unlimited TelkomSel tapi usage 500mb dah
abis......waduh komplain ke TelkomSel mereka nga punya pencatatan pemakaian
data pelanggan daripada berdebat mendingan cari apk buat nyatet aja
deh.......ada yang tau?

--
"

-- 
"


Sponsored Links


Other Threads

1. Not finding proxy and port values in the settings.db (Gingerbread)

Hi All,

I was trying to add the proxy and the port from the APN settings. After
pulling the settings.db, I found that the proxy:port values had not been
inserted in the 'secure' or 'system' table.

I looked in the above two tables since a lot of web queries showed the query
to insert the values into the mentioned tables.

On probing the source of Gingerbread, I found out that the values are being
stored in the com.android.providers.telephony/telephony.db

Is this a change in the Gingerbread or am I getting my research wrong?

Ashok Jeevan

-- 

2. Eclipse/ADT not rebuilding correctly

I started noticing this problem about two weeks ago, but it's hard to nail 
down. I would change something in my code, wait for eclipse to finish 
building, deploy to my emulator or device, and proceed to step on the new 
code. I'd see no change and would then check my logs to see what happened: 
whatever change I just made wasn't in the code on my emu/device. I have 
checked the console output, and it uploaded a new APK. I would try and 
redeploy from Eclipse, and it says the APK is already installed, no need to 
reinstall.

The only way I have found to fix this issue is to either close eclipse 
entirely, or clean the project. Doing either of these things completely 
defeats the purpose of having a build automatically option, and in general I 
choose to restart eclipse because many times ADT will trip over itself while 
cleaning - see one of the many posts about not finding the "gen" folder - 
ugh...

Has anyone else had this problem with ADT? Does anyone from either the 
community or the ADT team have an explanation/workaround/fix? This sometimes 
happens around 20 times a day, which is really quite annoying.

-- 

3. Tweaking android for fast boot up

4. Export contact to vCard

5. what these logs specify

6. Data transfer from WindowManagerService.java to WindowManager.java

7. SetTypeface with holder