Emulator won't run program. Red line goes back and forth.

by georgexu316 » Fri, 27 Jun 2008 18:03:18 GMT


Sponsored Links
 I followed Google's beginner guide by creating a simple Hello Android
program ( http://code.google.com/android/intro/hello-android.html ),
but it won't run. I am using Eclipse. After I run it, the emulator
comes up, and there is a red line on the Emulator phone that goes back
and forth and the program won't run.
Please help.
Thank you.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



Emulator won't run program. Red line goes back and forth.

by jdavidandroid » Fri, 27 Jun 2008 20:38:18 GMT


 Hi georgexu316.

You have to be patient, cause the emulator takes around 5 minutes to
launch the frst time.  Just leave it for some time, and then the
program will run.  Another thing you can do to check if your
installation is correct is to execute the emulator.exe file that is
under the android/tools folder.  In either case, you will have to wait
the first time some minutes.  Hope this works!
A recommendation: before posting questions, you can actually search
for similar problems (upper left corner of the group), cause this
error has been reported several times before.

Juan.

georgexu316 ha escrito:
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~


Sponsored Links


Other Threads

1. How to detect the app is cracked?

Not that I care but I am just curious - I would also like to place a
ads banner to the app if it detects the app the user running is a
cracked app.

I know in iPhone I can do it by checking the info.plist etc.

Any idea?

-- 

2. how to dynamic create a imageview on widget?

hi all,

   i want to  dynamic create imageview on a widget.  how can i do
this?

thanks a lot

grays

-- 

3. Set wallpaper as background

4. Gagal download

5. read birth date from contact list in Android-1.6

6. Android Phone Vs iPhone 3GS

7. Asph*lt 3.0.