Market Place?

by Shane Isbell » Fri, 19 Sep 2008 23:16:18 GMT


Sponsored Links
 One month till launch. Has anyone on the list managed to get an application
into the T-Mobile portal? I still don't know the delivery mechanism for
downloads.

Shane

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



Market Place?

by Muthu Ramadoss » Sat, 20 Sep 2008 06:43:16 GMT


 There's this registration and stuff which needs to be done to get the apps
tested and approved. Haven't looked into it yet. Am hoping Google market is
a bit more direct.






-- 
==
take care,
Muthu Ramadoss.

 http://mobeegal.in  - mobile search redefined. +91 98403 48914

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~


Sponsored Links


Market Place?

by plusminus » Sat, 20 Sep 2008 07:00:47 GMT


 As there will be "lookover"/checking by Google, it will probably be a
lot more developer friendly.
Also I hope the revenue they will take, will not be as high as > 50%,
more like << 20%.




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



Other Threads

1. (ASK)Flashing SuperCSDIv4 di G1...

saya kembali lagi dengan pertanyaan buat suhu2..
baru aja ngejalanin CM pake hardSPL, radio yang paling baru, and
pengen memflash ke SuperCSDIv4 yang katanya Donut paling cepet, tapi
kok setelah di flash ngehang di screen t-mobile G1 yah (seperti brick
sempet banting guling karena g1 sblm nya udh jd korban hehe)..
tapi tunggu dulu, setelah 20 mnit saya cabut batre, trus Home POwer eh
masuk recovery..artinya tidak brick yah?
tapi habis itu coba reboot lagi, tetep aja ngehang disitu.. ada apa
nih yah yang salah??

-- 
"Indonesian Android Community [id-android]" 

2. Jual Perdana XL 99rb lagi

Mods & rekan-rekan, misi numpang bandwidth lagi nih.

Titipan teman lagi, barang sudah di saya. Karena sudah nemu JNE yg buka Minggu, 
jadi besok tetap bisa kirim. Atau kalau mau dikirim via travel seperti Bro 
Benedict kemarin juga boleh. Mohon japri. Trims

Salam,
Benny


-- 
"Indonesian Android Community [id-android]" 

3. new service: link to android market from device and computer

4. flashing spica 2.1

5. Moto Mile & Droid mau ini?

6. Best practise for storing app. Configuration

7. Retrieving contact thumbnail images