Can I run pure Java jars on Android?

by Indu » Wed, 17 Feb 2010 05:12:34 GMT


Sponsored Links
 I am new to Android, but not to Java. I am learning it on the go :-)
At work I need to develop my module for Bluetooth. And the code has to
work on Android 1.5 devices. I see that, Android 1.5 does not support
Bluetooth. Can I just use J2ME's blue tooth jar -- jsr82_1.1.jar? I am
not sure if J2ME jar files would work in Android.

--



Other Threads

1. XL or Tri?

Androiders,

Mau tanya aja head to head xl unlimited vs tri (semua jenis) kalo dipasang
di hh android, khususnya di kawasan Selatan dan Timur Jakarta (Cibubur,
Kuningan, Tebet, Saharjo).

Sebenernya sih bimbang untuk menggunakan xl di android nya, karena xl :
primary, {*filter*}tara android buat internetan masih ngandelin tri (krn murah
dan stabilnya)

tapi belakangan ini setelah 3 bulan pake tri koq ga sesuai harapan ya,
apalagi dikawasan2 yg sudah disebut tadi.

Emang gak pernah dapet signal sih kalo lagi di ba{*filter*}t :-p
Cuma kepikirannya primary number di hp yg punya lifetime battery lebih bagus
ketimbang android.

Dan signal xl (most of the time saya lihat review) tidak begitu menjanjikan
juga.

Cheers,
@mnurihsan
sent from my desire

-- 
===============
"

2. Google map API

I tried to use Google map API. But its giving error on following
lines.

1) when i  import this package -- (import
com.google.android.maps.MapView) it give error and ask to make a class
MapView in com.google. android.maps

2) When i extend MapActivity in class it gives error In
androidmaifest.xml that (com.gmap.GoogleMap does not extend
android.app.Activity)  near <activity>.

Please Help. Your Help will be highly appreciated.

Thanks

--

3. Gray square Maps problem

4. Grid view problem

5. Galaxy 5 - error setelah install themes ADW

6. Help passing a variable from one class to another

7. ASK : SGS vs Evo 4 (ROM)