update

by geertsky » Sat, 07 Mar 2009 10:56:51 GMT


Sponsored Links
 Hello Android people,
i'm from the Netherlands and I've got a update waiting to install.
I'm not performing the update because I want to be able to get root
access to my device and I'm not sure if what this update does maybe
I'll lose the ability to root my device. Also I've been looking
exactly what the update does. But I can't find a site saying what the
updates update...

Thanks!

Greetings,
Geert

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



update

by Stoyan Damov » Mon, 09 Mar 2009 15:15:12 GMT


 If you don't have a VERY good reason to get root, don't - search the
forums for why not.




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~


Sponsored Links


update

by geert Geurts » Mon, 09 Mar 2009 22:32:30 GMT


 The reason I want root is because I need it to be able to configure
wpa_supplicant.
I want to connect to a network using dynamic WEP and the way to configure
this is or NetworkManager or wpa_supplicant's  network defenitions.
Something else, Is it possible to make a raw backup of my currently running
system? I mean something using dd if possible?

Thanks!
Greetings,
Geert

2009/3/9 Stoyan Damov <stoyan.da...@gmail.com>



--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~



Other Threads

1. Layout Scaling

Hello,

I would like to know that is there any way to scale the layout so that
activity/application's UI fits in to provided rendering area?

I come across with the WindowManager.Layout.FLAG_SCALED in SDK but
don't know which is the most appropriate class in Android Framework to
use it?

Could anyone please give some insight on this?

Thank you,
Sanjay

-- 

2. Kejadian Ajaib Pas Charge Milestone.

Dh all, mau cerita dikit tentang kejadian sesuai dengan subjek di atas.

Ceritanya lagi senang2nya mainin robo defense di milestone, trus pas batere 
udah menipis, beberapa kali tetap nekat untuk main game itu dalam kondisi di 
charge. Eh tiba-tiba milestone ngambek, sentuhan-sentuhan jari saya di layar 
benda pintar itu tidak lagi sesuai keinginan.
Tekan icon A, yang jalan malah aplikasi icon B. Geser layar, yang keluar malah 
tampilan setting, dll. lagi.

Panik, akhirnya browsing mengenai hal ini. Ternyata di forum suatu website hal 
ini sudah di bahas. Saya baca perdebatan-perdebatan yang terjadi disitu. Mulai 
dari voltase, charger, panjang kabel charger yang di nilai kependekan, sampai 
kesalahan unit milestone-nya sendiri.

Karena pusing bacanya (aslinya sih krn bahasa inggris saya minim, hehe), 
akhirnya coba charge via usb notbuk, untuk beberapa lama milestone kembali 
normal, namun kepikiran, masa' untuk charging aja kudu nyalain notbuk sih?, 
cari solusi lain ah.

Akhirnya serius baca beneran artikel2 di forum lain dan menemukan salah satu 
solusi ttg panjang kabel itu tadi. So, lalu saya coba gunakan usb extension yg 
panjangnya 3m (utk nyambung cctv pakai {*filter*}) di sambung dgn kabel charger 
standarnya, ternyata milestone cuma bs charge bbrp saat saja dan abis itu 
bengong gak charging sama sekali. Malah gagal keknya yah percobaannya.

Lalu saya coba kabel usb extension yang 1 meteran, sambung lagi dengan kabel 
charger standarnya, dan akhirnya sejauh ini bisa normal tanpa kendala meski 
tetap sering di siksa untuk nemenin main game di saat masih di charge, hihi. 
Tapi siksaan udah mulai berkurang koq, krn lagi asik ama mainan yang lain 
sekarang ini.

Ada yang pernah ngalamin?, ada solusi lainnya gak?.
Semoga temen2 gak ngalamin hal yg sama kek 'teman bermain' saya di atas yah? .. 
:-p



K. Pamungkas

Sent from my GetirBerry
powered by Sinyal Kuat INDOSAT

-- 
"Indonesian Android Community [id-android]" 

Join:  http://www.***.com/ 
Moderator: id.andr...@gmail.com
ID Android Developer:  http://www.***.com/ 
ID Android Surabaya:  http://www.***.com/ 
ID Android on FB:  http://www.***.com/ 

3. About Image taken time in Media Scanner.

4. How to add new resources subfolder in Eclipse?

5. How to fill remained available space if i want to put a button to bottom?

6. Text from configuration to widget

7. Bluetooth SPP communication & bluetooth chat example