Htc legend first impression

by Anton Japutra » Fri, 26 Feb 2010 16:54:20 GMT


Sponsored Links
 Barusan tadi maen2 ama HTC Legend

Bentuknya kombinasi hero+magic, berdagu tapi tidak terlalu seperti hero.

Bodinya as expected memang seperti MBP, di cut dati one alumunium block

UI mirip hero + uda bisa exposure, di nativenya cepet sekali dan gak ada lack

Sorry no photo soalnya NDA, di backgroundnya aja masih ada tulisan HTC 
Confidential

Gak sabar untuk test drive yang desire :)

Thx untuk boss htc udah pinjemin
~AJ

-- 
"



Htc legend first impression

by iskandar dinoto » Fri, 26 Feb 2010 17:13:27 GMT


 Lah gw kagak diajak liat kmaren.....




Barusan tadi maen2 ama HTC Legend

Bentuknya kombinasi hero+magic, berdagu tapi tidak terlalu seperti hero.

Bodinya as expected memang seperti MBP, di cut dati one alumunium block

UI mirip hero + uda bisa exposure, di nativenya cepet sekali dan gak ada
lack

Sorry no photo soalnya NDA, di backgroundnya aja masih ada tulisan HTC
Confidential

Gak sabar untuk test drive yang desire :)

Thx untuk boss htc udah pinjemin
~AJ

--
"

-- 
"


Sponsored Links


Other Threads

1. Swap not active

bertanya suhu... kenapaya setelah saya ganti sdcard class 6 lalu saya
partisi kok swapnya tidak aktif waktu saya cek di terminal.. adakah solusi
buat saya?

-- 
"Indonesian Android Community [id-android]" 

2. Android SDK: Extending the ant build file?

Hi,

I am just starting with android software development and ran into a problem:

I'd like to extend the ant build file for additional tasks (e.g.
generate graphics, or use a scala compiler instead of a java compiler).


The build.xml generated by the android sdk is rather short, the
extensions linked in reads the

android-sdk-linux_86/platforms/android-x/templates/android_rules.xml


I could achieve what I wanted to do by modifying the android_rules.xml
file, but obviously it is not a good idea to modify the files belonging
to the sdk. Unfortunately I did not yet find a way to extend or override
tasks given in the sdk in the local build.xml file.

What is the intended method to extend the build process without
modifying the sdk files?


regards
Hadmut


-- 

3. Sending programmatic email with attachment

4. How to reflect the settings changed in the web to the device

5. How to get information about my application from market

6. How to get information about my application from market

7. android:orientation="horizontal"