XL or Tri?

by Muhammad Nur Ihsan » Mon, 22 Nov 2010 11:28:05 GMT


Sponsored Links
 Androiders,

Mau tanya aja head to head xl unlimited vs tri (semua jenis) kalo dipasang
di hh android, khususnya di kawasan Selatan dan Timur Jakarta (Cibubur,
Kuningan, Tebet, Saharjo).

Sebenernya sih bimbang untuk menggunakan xl di android nya, karena xl :
primary, sementara android buat internetan masih ngandelin tri (krn murah
dan stabilnya)

tapi belakangan ini setelah 3 bulan pake tri koq ga sesuai harapan ya,
apalagi dikawasan2 yg sudah disebut tadi.

Emang gak pernah dapet signal sih kalo lagi di basement :-p
Cuma kepikirannya primary number di hp yg punya lifetime battery lebih bagus
ketimbang android.

Dan signal xl (most of the time saya lihat review) tidak begitu menjanjikan
juga.

Cheers,
@mnurihsan
sent from my desire

-- 
===============
"



Other Threads

1. NullPointerException when trying to create TelephonyManager

I am trying to get the unique device ID inside my Application class
constructor:

public class ApplicationClass extends Application
{

    public ApplicationClass()
    {
        TelephonyManager mTelephonyMgr =
(TelephonyManager)getSystemService(Context.TELEPHONY_SERVICE);
        deviceID = mTelephonyMgr.getDeviceId();
         .
         .
         .
    }

My code will run right until it gets to creating the telephony manager
instance but will not actually create it and it throws a
NullPointerException (I think).

Is there something I'm doing wrong?  Do I have to create a context and
call getSystemService(...) with context.getSystemService(...)?

I also get the same error when I comment those two lines out and try
to get the LocationManager:

locationManager =
(LocationManager)getSystemService(Context.LOCATION_SERVICE);

Same exact error happens.   Am I only allowed to call getSystemService
inside of an Activity class because I've tried calling it in a Service
and of course Application with no luck.

Any help is appreciated.

-- 

2. Deploying Custom Configuration with My Android App

I was thinking now about using a well-known DNS prefix and using the
WiFis default DNS Suffix to load the initial config. Once a config has
been loaded though, it will not ever use that server again (unless the
new config points to itself, but would recommend against this to
minimize the chance or introducing rogue configurations).








-- 

3. Can some one explain Looper and its significance in Background services

4. Tempat jual HTC Desire di Surabaya atau di JOgjakart

5. UPDATE..[WTB]x10 minipro

6. APN Telkomsel

7. Data backup in android