XL or Tri?

by Muhammad Nur Ihsan » Mon, 22 Nov 2010 11:28:05 GMT


Sponsored Links
 Androiders,

Mau tanya aja head to head xl unlimited vs tri (semua jenis) kalo dipasang
di hh android, khususnya di kawasan Selatan dan Timur Jakarta (Cibubur,
Kuningan, Tebet, Saharjo).

Sebenernya sih bimbang untuk menggunakan xl di android nya, karena xl :
primary, sementara android buat internetan masih ngandelin tri (krn murah
dan stabilnya)

tapi belakangan ini setelah 3 bulan pake tri koq ga sesuai harapan ya,
apalagi dikawasan2 yg sudah disebut tadi.

Emang gak pernah dapet signal sih kalo lagi di basement :-p
Cuma kepikirannya primary number di hp yg punya lifetime battery lebih bagus
ketimbang android.

Dan signal xl (most of the time saya lihat review) tidak begitu menjanjikan
juga.

Cheers,
@mnurihsan
sent from my desire

-- 
===============
"



Other Threads

1. Improper Audio format while using AudioRecord API

I am doing recording in following way and storing byte array in a
binary file. But the binary file I am getting is not in any format.
what can be the problem?


int bufferSize = AudioRecord.getMinBufferSize(8000,
AudioFormat.CHANNEL_CONFIGURATION_MONO,
AudioFormat.ENCODING_PCM_16BIT);
                        byte[] tempBuffer = new byte[bufferSize];
                        AudioRecord recorder = new
AudioRecord(MediaRecorder.AudioSource.MIC, 8000,
AudioFormat.CHANNEL_CONFIGURATION_MONO,
AudioFormat.ENCODING_PCM_16BIT,bufferSize*4);
                        recorder.startRecording();
                        bufferRead = recorder.read(tempBuffer, 0, bufferSize);
                        FileOutputStream fos = new FileOutputStream(new 
File("sdcard/
output.bi"));
                        OutputStreamWriter osw = new OutputStreamWriter(fos);
                        for (int idxBuffer = 0; idxBuffer < bufferRead; 
++idxBuffer) {
                                        osw.write(tempBuffer[idxBuffer]);
                        }

-- 

2. sqlite with 莽/帽

Hi, in my db i have some rows with characters like '' or ''.
When i query some of this fields with like expression, i dont get rows...
But if I query without ''  I get rows...
What is the problem?
I have a table called android_metadata with Locale (en_US)...  I dont want
to change for ES or something like that...


Regards

-- 

3. .apk installation problem with froyo fs

4. What is the best approach to store audio files for use in android application?

5. WiFi Range and Ad-Hoc Networks

6. Controlling a TextView's select behavior

7. Recover Lost Administrator Password