XL or Tri?

by Muhammad Nur Ihsan » Mon, 22 Nov 2010 11:28:05 GMT


Sponsored Links
 Androiders,

Mau tanya aja head to head xl unlimited vs tri (semua jenis) kalo dipasang
di hh android, khususnya di kawasan Selatan dan Timur Jakarta (Cibubur,
Kuningan, Tebet, Saharjo).

Sebenernya sih bimbang untuk menggunakan xl di android nya, karena xl :
primary, sementara android buat internetan masih ngandelin tri (krn murah
dan stabilnya)

tapi belakangan ini setelah 3 bulan pake tri koq ga sesuai harapan ya,
apalagi dikawasan2 yg sudah disebut tadi.

Emang gak pernah dapet signal sih kalo lagi di basement :-p
Cuma kepikirannya primary number di hp yg punya lifetime battery lebih bagus
ketimbang android.

Dan signal xl (most of the time saya lihat review) tidak begitu menjanjikan
juga.

Cheers,
@mnurihsan
sent from my desire

-- 
===============
"



Other Threads

1. Using the notification manager from BroadcastReceiver

Hi guys!

I need to create a notification using the Notification Manager once an
alarm goes off.  For this, I'm using a BroadcastReceiver, but I
haven't been able to use the NotificationManager in the code inside my
BroadCastReceiver.  What's the right way to do it?
I also need to create a new alarm once the old alarm goes off.  How do
I create the new Alarm from my BroadcastReceiver? I try to use
Intents, but apparently Intents can't be used inside classes that
extend BroadcastReceiver.

Appreciate any help!

Thanks
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~

2. When an app issues an updated version, it gets on top of the Market's sort "by date" list

I do frequent updates, but that is really only because I learn from
end users about new unforeseen issues. These are often issues that are
specific to the G1 versus the Android emulator, while I have no G1 to
test on. So I do a best effort to get things fixed properly and
quickly, but can only tell through release updates and to some extent
hoping for the best. I do realize that the "sort by date" could be
abused though through "dummy" updates.




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~

3. Who can test my app?

4. EFF Profit Sharing? Contribution Match?

5. Can't load Eclipse plug-in

6. Wifi not found when right next to transmiter router!

7. Windows TreeView/ListView Control equivalent for Android OS?